Shhh… #103

HUSK nu for pokker ikke at skrive alenlange hemmeligheder! Der er simpelthen så mange gode, der går til spilde, fordi de ikke kan være i rammen. Less is more, people. 😉

Indsendelse af egne hemmeligheder foregår her og sker som altid gennem en helt anonym formular. Bring it on! 😀

Kommentarer (31)

 • Hende der vil skilles – gør det med det samme! Det gør stadig ondt på børnene, selvom de er voksne, og måske endnu mere, fordi de kan regne ud at du har levet i et ulykkeligt forhold i så mange år.

 • Ville skrive næsten det samme! Det er noget af det værste (jeg har prøvet og været vidne til), at vokse op med en mor, som er vildt ulykkelig i sit ægteskab.

 • Tilsutter mig de to første kommentarer – mine forældre blev skilt da jeg var 20, men det var i virkeligheden nok 10 år for sent… Tænker nogen gange på, hvor anderledes mange ting ville have været, hvis de havde været mere ærlige og bare var blevet skilt. Jeg var personligt ikke særlig opmærksom på, hvor dysfunktionel min familie(/mine forældre) var, indtil jeg var 18-19, og det ramte mig ret hårdt da jeg endelig erkendte det.

 • For mig og mine søskende var det tydeligt, at vores forældre ikke var glade for hinanden men blev sammen af praktiske årsager. Som barn lærer man jo, at man skal finde sig i mere end hvad godt er. Lær børnene, at man skal tage vare på sig selv og sin lykke, at man ikke skal blive sammen kærester såvel som venner, bare fordi man har været det længe.

 • Som skilsmissebarn har det været vigtigt for mig at indse, at det er meget vigtigere at have glade forældre end gifte forældre. Forældre skal være forbillede for deres børn, og når jeg en gang skal have børn, vil jeg meget hellere være en lykkelig mor end ulykkelig og blive i et forhold. Sådan har ALLE børn det!

 • Kan virkelig relatere til den med bland selv-slikket:) Jeg sørger også lige for at gemme posen godt i skraldespanden bagefter … måske har jeg brug for hjælp …

 • Jeg havde en dansklærer i gymnasiet, som også have en kandidatgrad i dansk, men som ikke kunne nutids-r. Ååh, hvor jeg krummede tæer, når hun skulle skrive noget foran klassen. Jeg synes nutids-r-problemer er 100 gange værre, men det er måske fordi jeg ikke selv kan sætte ordentlige kommaer 😉

 • Jeg synes, det er svært at give råd ud fra så få oplysninger. Man kan jo godt have et platonisk forhold og være gode venner, selvom kærligheden lidt er gået sin vej. Jeg aner selvfølgelig heller intet om børn, men fra mit synspunkt synes jeg lige så meget, hun skal gå, fordi hun da har fortjent at få mere ud af de 15-20 år, mens hendes børn vokser op.

 • Ej, jeg laver altså ikke om på konceptet, fordi folk ikke kan finde ud af at overholde reglerne. De må lære at begrænse sig! 😉

 • Men er det ikke også noget, de forventet, man lærer på gymnasieniveau. Sådan er det i hvert fald på engelsk… Hvor jeg heller ikke kan sætte komma. 😉

 • Av, den er grum. Komma kan jeg på sin vis forstå, fordi der findes tre forskellige sæt kommeregler, og hver sæt indeholder mange forskellige regler. Nutids-r er ét koncept, og det er altså virkelig let at lære sig den ene regel at substituere med fx “spise”, hvis man er i tvivl.

  • Jeg cykler til nutids-r. Det gjorde grammatikbogen i 4 klasse 🙂
   Jeg er fan af hemmelighederne! hvorfor har jeg født opdaget dem nu 😉

 • Står reglerne et sted? Altså, jeg tænker, det er lettere at begrænse sig, hvis der står “skriv max 15 ord” end hvis der står “formuler dig kort” 🙂

 • Reglerne står over indsendelsesformularen. Jeg har ikke et max antal ord på, men jeg synes egentlig, hemmelighederne selv er en fin indikator for, hvilken længde vi er ude efter.

 • Jeg er nysgerrig ang. det der “at have” en eller flere sugardaddy(s).
  Handler det mest om ser, eller faktisk ofte sket ik???
  Og hvor ofte vare sådan et “forhold”?
  Ved godt det er ekstremt individuelt men er bare nysgerrig for mere viden.

Der er lukket for kommentarer.