Jeg er jo Bridget Jones #211

1. Jeg var oppe klokken 5.30 i morges for at få et gratis lift til København med mine forældre. Efterfølgende kørte de videre til lufthavnen og befinder sig nu i solrige Sydspanien, mens jeg måtte bruge ti minutter på at opvarme min cykellås med min ånde, fordi den var frosset fast.

2. Nød ellers meget min sidste ferieaften i det randrusiaske i går. Da klokken var 22.30, konkluderede jeg, at jeg faktisk nok godt lige kunne nå enten at få ugens Bridget ud til tiden eller meget tiltrængt at komme up to date med kommentarbesvarelser. Jeg endte med at spise en halv pose chips foran fjernsynet i stedet.

3. Var i IKEA, hvor det første, jeg gjorde, var resolut at køre vognen ind i tre opstillede skraldespande med et ordentligt brag, så omkring 10 mennesker vendte sig om og dømte mine manglende vognkørselsskills.

4. Gik egentlig og glædede mig lidt til at poste min #2015bestnine på instagram, fordi jeg så ville føle mig totalt med på moden, indtil det viste sig, at de næsten allesammen var selfies. Og ikke nok med det, så har jeg tydeligvis kun ét eneste selfie-ansigt. Ynkeligt! Jeg må oppe mit selfie-game.

5. Gik og spillede fandango i et køkken. Tog nonchalant kødet ud ad ovnen og gav mig selv en andengradsforbrænding på armen i processen.

6. Jeg glemmer altid, altid, at det er shits and giggles at have en kassekredit, indtil de vil have, man skal betale renter af skidtet.

7. Hjælper heller ikke på sagen, at der ikke gik penge ind til den første, fordi man åbenbart skal ansøge om SU-slutlån fem forskellige steder, før det går igennem, og jeg troede, det var nok med fire.

8. Moder og jeg var på shoppetur i Århus. Vi var tilfældigvis i lånebil. Da vi kom tilbage til parkeringshuset (med et overraskende skuffende udbytte) og satte os ind i bilen, var det lidt, som om den ikke helt så ud som før. En underlig indkøbsseddel var dukket op, og der var kommet sådan en telefonholder midt i det hele. Det viste sig ret hurtigt, at vi var kommet til at sætte os ind i en (ulåst!) Kia Picanto nærmest præcis magen til den, der holdt fem pladser længere oppe og altså var den, vi var ankommet i. Undskyld, fremmede Kia-ejere! (Men meget pæn badekåbe på bagsædet, selvom det er et lidt mærkeligt sted at opbevare sådan en.)

9. Kom hjem fra hyggelig spilleaften hos en veninde i forgårs og blev kærligt taget imod af Frank, der pludselig var kælen ud over alle grænser. Det viste sig at hænge sammen med, at han havde kastet op midt på min hovedpude.

10. Er begyndt at indse, at jeg måske nok burde overveje også at lave indlæg, hvor jeg ikke nævner Frank. Bare ind imellem, ikke? Men omvendt, så har Sneglen jo fået kat nu, og så er det lidt, som om det at være fan af den slags selvoptagede røvhuller per automatik er steget lidt i coolfaktor.

Kommentarer (9)

Der er lukket for kommentarer.