Nytårsforsæt 2015 – The Results

Sidste år overholdt jeg ét ud af fire forsætter. Ikke just imponerende. I år var ellers første gang i flere år, jeg ikke havde “vaske vinduer” på listen, så det var selvfølgelig året, hvor jeg rent faktisk fik det gjort. Typisk. Med de egentlige forsætter gik det således:

1. Ikke anskaffe mig et nyt kæledyr.

Jeg stod imod! Praise Jebus! Det har ellers holdt hårdt – så sent som i går blødte mit hjerte for stakkels Pella Haleløs, der ikke er så god til stor ståhej og derfor konsekvent bliver overset på sit internat. Hvis en af jer lige kunne adoptere hende, så ville det være fint… Der er både fordele og ulemper ved at være indehaver af en særlig som Frank, der afskyr alle andre dyr med pels. Jeg synes jo ellers godt, vi kunne anskaffe os en kæreste til ham.

2. Finde noget at tjene penge på.

Njaeh, rig er jeg jo ikke blevet, men nu kommer der efterhånden lidt på mine affiliateindlæg, hvilket betyder, at min mor ikke længere er nødt til at sende mig penge for enden af hver måned, hvilket jeg sådan set er ret fint tilfreds med, for jeg er næsten 30 og bør nok holde op med at tro, jeg stadig er 19. Mere om fremtidige planer (både blog- og pengemæssigt) i et snarligt indlæg. (Ja, det er anden gang, jeg teaser om det indlæg. Jeg er pissefej.)

3. Tabe omtrent halvdelen af min kropsvægt.


Ikke helt. Jeg tror, jeg ramte 22 kilo, før jeg besluttede, at jeg havde brug for en pause, hvor det var tilladt at spise kartofler og chokolade og den slags igen. Det er stensikkert gået den forkerte vej de sidste par uger, men det har også været tiltrængt, og jeg nægter helt principielt at være kalorietæller i julen. Fuck that shit. Jeg satser på at komme på ret køl igen i starten af januar… Eller, i hvert fald inden februar! 😉

4. Prøve det der med at date.


Jeg gjorde det! Eddermame. Hvor succesfuld jeg har været med projektet kan selvfølgelig diskuteres, men jeg har været af sted, og jeg har fundet ud af, at der stadig findes pæne mænd i verden, der ikke er farlige og rent faktisk synes, jeg er interessant. Who’d have thunk?! Helt sikkert et forsæt jeg tager med mig ind i 2016 også.

Fik I monstro overholdt jeres forsætter… Hvis I overhovedet kan huske dem længere?

Kommentarer (18)

 • Well done you!
  Jeg har en ide til et forsæt til dig til 2016: Få dig en affiliate aftale med lookfantastic eller tilsvarende. Tænkte nemlig på jeg gerne ville have støttet dig, når nu jeg alligevel skulle genopfylde badeværelsesskabet, men zalandos udvalg af hudpleje er noget lunkent…

 • 2 (ish) ud af 4 er pænt sejt, efter min mening! Jeg havde en masse, de fleste kan jeg ikke huske – man kan næsten fornemme hvor stor en succes det har været ikke? Jeg ville i hvertfald tabe mig (nok også omtrent halvdelen af mit kropsvægt – ish' ihvertfald) det startede ret fint – så gik det ikke så fint længere. Og jeg er endt med at tage langt det meste på igen. Såh ehh. Jeg tror også at det var noget med mænd (og sex), det er lykkedes ret så godt i årets sidste måneder. WIN! Jeg har da fået noget – det må være fremskridt.
  Jeg er stadig arbejdsløs og fattig. Det er lidt noget lort. Til gengæld er det gået meget godt med bloggen – og i særdeleshed netværksdelen. Det har været årets højdepunkt vil jeg sige.

 • Målet i 2015 var at være sundere og ikke veje mere i december end i januar (man skal sætte baren tilstrækkeligt lavt for succes). Jeg har holdt træningen hele året og spist sundt det meste af tiden, dog med velfortjente ædeflip og fridage. Er friskere, gladere og sover bedre… Og som bonus har jeg fået mindre fedtprocent og højere muskelmasse.

 • Jeg tror ikke, jeg har brugt tandtråd én eneste gang i 2015, så nej… Det gik ikke så godt med det.
  Tilgengæld har jeg lige fundet ud af, at jeg vejer 5 kg mere end jeg lige gik og regnede med – og det er altså ikke kun julestads – så det vil jeg virkelig gøre noget ved næste år.

 • Jeg har forsøgt at kunne lide peberrod og undladt at spise og drikke ting med anissmag. Begge med succes, så score! 100% til mig.

 • Jeg har undgået at tage “voksenbeslutninger” såsom bryllup og børn i 2015, så det var godt! Vi var så pissetræt af, at hele familien og omgangskredsen kun snakkede om baby og bryllup. Men nu! Nu er jeg fanme skruk!

 • Mmh, jeg havde gang i noget med mere hverdagsglam. Det gik faktisk ret godt, synes jeg. Tror måske også der var noget med mere styr på livet generelt. Ikke så skide godt. Og så mindes jeg noget om flere bøger – yes please! Kæmpe succes, if I might say so. Vælger i hvert fald at kalde det en kæmpe succes, haha! Selvtillid skulle være så praktisk, har jeg hørt 😉

  // http://www.moonlitmadness.dk

 • Jeg besluttede mig for at tabe mig. Didn't happen. Denne gang modificerer jeg det lidt. Jeg vil gerne være sundere og gå mere op i min krop. Og hvis det lykkes mig at gå i bad i fitness eller i svømmeren 2/3 gange, må jeg spare op til et badekar. For så bruger jeg vel så lidt vand at det må kunne gå lige op med et karbad indmellem. Jeg havde karbad i min gamle lejlighed og det var det fedeste i hele verden at komme hjem sådan en råkold vinterdag og flade helt ud… Og så vil jeg i det nye år, bruge mine penge uden dårlig samvittighed og nyde at jeg er single. Det er ca også det jeg har gjort i år, så det er ikke helt fremmed. Skulle alt kikse, så har jeg også lånt min fars nytårsforsæt, at jeg ikke vil ryge i det nye år. Jeg har aldrig røget og bliver dårlig bare ved lugten af røg, så jeg tænker at den helt klart bliver en succes.. Og så skal jeg læse din blog, Miriam. Jeg opdagede den da Mortilto linkede til den og jeg har været dybt forelsket lige siden, i en sådan grad at jeg faktisk har kigget hele din blog igennem. (Stalk much?) Jeg elsker din skrivestil og dine emner. Og jeg sidder pt og prøver at nå igennem sæson 8 (igen) af Supernatural inden netflix siger at de fjerner Jensen Ackles for evigt… Nytårsaften!! Godt nytår til dig, du er et fantastisk menneske!

 • Vildt at du har tabt dig så meget Miriam, og også flot med de andre forsætter. Det kan du godt være stolt af!
  Mit nytårsforsæt for dette år var at bagtale og sladre mindre, gik ikke super godt, tror mængden af lort der kommer ud af min mund er stort set uændret. Næste år er mit forsæt at købe mere tøj og at prøve at være en skank, for første gang i mit liv.

 • Uuuh, god idé. Jeg har faktisk et tilbud liggende på noget affiliate-samarbejde, som jeg har lovet at kigge nærmere på i januar. Det burde indeholde et lidt større udvalg af webshops.

 • Jeg vil snarere sige fire-ish, for nu er der også opstået muligheder på tjene-penge-fronten! Wuhu! Jeg har også taget virkelig meget på igen den sidste måned, så jeg er pt ved at udrydde alle kulhydrater i huset, så jeg kan opstarte LCHF igen. To skridt frem og et tilbage – vi ser på de lyse sider, Sabrina!

 • Jeg kan fandme godt lide dig, Anna. Og det har naturligvis intet at gøre med, at du lige har overhældt mig med roser…(!) Sundhed og badekar er brandgode forsætter. Jeg kan også sige så meget, at badekar er en rigtig fin motivation for at komme i fitness, for det er edderrart at ligge og opvarme sine ømme muskler der efterfølgende!

Der er lukket for kommentarer.