Jeg er jo Bridget Jones #205

1. Jeg ved godt, jeg skylder dateupdate, og jeg har også et red carpet event-indlæg i kø, men jeg var til børnefødselsdag i går og tilbragte hele dagen med at proppe hovedet med kridhvide kulhydrater, så jeg var altså nødt til at prioritere at komme til træning i dag. Nej, jeg ved heller ikke, hvem jeg er, og hvad jeg har gjort ved Miriam.

2. Det var ellers en fin fødselsdag. Bortset fra at familien var lige så nysgerrige omkring daten, som I er, og min søster og svoger derfor endte med at sidde i hver deres ende af sofaen med hver deres teknologiske udstyr og gøre en ihærdig indsats for at google sig frem til den stakkels mand ud fra de få oplysninger, jeg havde givet dem. Velkommen i familien, vi er slet ikke creepy!

3. Modtog også i går min adventskalender og begyndte naturligvis straks at mærke på alle pakkerne for at gætte, hvad der mon kunne være i, hvilket medførte en del brok fra min mor. Findes der mennesker, der ikke mærker på deres pakker? Og ved de, hvad de går glip af?

4. Det er i øvrigt sidste år, jeg får adventskalender, fordi min mor har en sær idé om, at man bliver voksen, når man fylder tredive. Psh!

5. For lige at holde fast i juletemaet, så er jeg bukket under for presset og har pyntet op til jul. Vil i den forbindelse også gerne sende en officiel undskyldning til min underbo, der skal høre “Last Christmas” på repeat den næste måned.

6. Der var af mystiske årsager rigtig mange ting, der var i gået i stykker, da jeg fandt den store kasse med julepynt frem. Det lykkedes mig dog at reparere et porcelænsrensdyr, hvis ene øre var knækket af. Nej, jeg er ikke typen, der ligger inde med lim, men jeg har en hurtigttørrende topcoat, og det funker mindst lige så godt!

7. Jeg har nu prøvet at være ude i så vildt et stormvejr, at min paraply rent faktisk blæste i stykker. Jeg troede oprigtigt kun, den slags skete på film.

8. For et par dage siden tikkede der uden varsel en besked ind fra Den Pæne Mand. Over en måned efter vores date. Jeg ved godt, det er meget moderne at spille hard to get og sådan, men skulle vi nu ikke lige…

9. Købte en pakke (latterligt dyr!) Tom’s festivalblanding, og da jeg åbnede den, indeholdt den nærmest kun miniskildpadder. Sikkert et mindre mirakel i de flestes øjne, men jeg vil altså ikke have romcreme i min chokolade! Kan man have dårlig chokoladekarma?

10. Var i Netto i dag, og da jeg opdagede, at der rent faktisk var flere müslistykker tilbage, kom jeg til meget højt at udbryde: “Yes!” Tre mennesker vendte sig om og kiggede på mig.

Kommentarer (20)

 • 4. Jeg synes, at du skal forhandle lidt med din mor – min mama og jeg udveksler adventsgaver, og jeg er lige på den forkerte side af 30. Det er da megahyggeligt! Både at finde på, købe, give og modtage.
  7. Jeg har boet i Edinburgh aka byen, hvor ALLE offentligt tilgængelige skraldespande af en vis størrelse ALTID indeholder minimum en smadret paraply – jeg fik lært at købe paraplyer med fleksible stænger.
  9. Send skildpadderne til mig!

 • Jeg er glad for ikke at være din underbo (jf. pkt 5). Jeg er vokset om med en søster der er usandsynligt glad for Last Christmas. Det betyder jeg er vokset op med Last Christmas, sådan mere eller mindre i døgndrift, halvanden måned om året. Jeg kan ikke holde den sang ud mere. Jeg skifter kanal på radioen hvis de spiller den (who am I kidding, NÅR de spiller den), når de reklamerer for de evigt tilbagevendende jule-CD'er i TV, hvor Last Christmas altid indgår, skifter jeg kanal. Og, det er sket mere end en gang, at jeg “smidt” (lagt) varer fra mig under julegave-shopping og forladt en butik, fordi Last Christmas er på vej ud af højttalerne. Jeg magter ikke den sang. Det er en evigt gældende (og accepteret) regel blandt mine venner, at sangen er bandlyst fra vores årlige julefrokost, og eventuelle andre december hygge-arrangementer 🙂 Sidste år var et godt år; lige under en halv Last Christmas blev det til i løbet af hele november og december 🙂

 • Ja mand update omkring date! Er i forhold på 5. år (ja ja humblebragging overfor alle singlerne…), men lever singlelivet bl.a igennem dine glimrende date-indlæg. Og testning af diverse app til selvsamme.

  Jeg får ingen julekalender. Af nogen. Suk.

 • Okay, jeg begynder virkelig at føle, at jeg ikke har noget liv. Jeg er SÅ nysgerrig omkring din date, jeg har tjekket både din blog og Instagram mere end godt er de sidste par dage. Det føles virkelig som hundrede år siden, du skulle på den date. We need details 😉

  Med det sagt, så synes jeg det er så sejt, at du har kastet dig ud i det. Min iver kommer kun af glæde og spænding på dine vegne. Jeg havde selv en virkelig god Tinder-periode i de spæde måneder, hvor alle de pæne mænd var på. Den ene hyggelige date efter den anden. Jeg synes ikke Happn har leveret på samme måde, men jeg tillader mig, indrømmet, også at være meget kræsen. Jeg får til gengæld en hel del random charms, blandt andet fra Claus Elming, hehe…

 • 3) Ja, der findes nogen, der ikke mærker på deres pakker 😉 Ham der Søren Kierkegaard havde altså til en vis grad ret i, at forventningens glæde er den største. Den viser sig ganske vist ikke altid at være den største glæde, men den skal ikke undervurderes. Jeg kan godt gå og glæde mig over spændingen og forventningen ved at kigge på pakkerne og bare glæde mig til at få fingrene i dem 🙂

 • Er du på dating apps selvom du har en kæreste? Kan da ikke være særligt fedt, hverken for din kæreste, eller folk som skriver til dig i troen om at du er single…

 • Miriam tester løbende dating apps og skriver derefter anmeldelser af dem.. Mon ikke det er det, som Jeanette henviser til? 🙂

 • Det er det lige præcis Anonym 2!
  Kunne aldrig drømme om at være på nogle former for dating-sider imens jeg er i forhold – som jeg btw er lykkelig i! Aner ikke engang, hvordan Tinder app'en ser ud. Mener netop, at det er igennem Miriams dating-liv, at jeg lever singlelivet 😉 Og hepper med på sidelinjen. Ikke at jeg skylder at forklare dig, Anonym 1, men tak for din hurtige konklusion.

 • Jeg synes kun, forventningens glæde stiger, når man har mærket på sine pakker, for det er så utroligt sjældent, man kan gætte, hvad der er i!

Der er lukket for kommentarer.