H&M x Balmain – Rovet!

Tørklædet er nok den ting, jeg er gladest for. Det er i velour og silke, kæmpestort og kom i den fineste æske.

Jeg knuselsker den grønne skjorte med guldknapperne. Den skal matches med pencil skirts galore! Sweateren er faktisk fra herrekollektionen, men jeg syntes, den var noget så pæn, så det er jeg ret ligeglad med.
 

Velourblusen er gudesmuk, men omkring fem størrelser for lille. Guldblusen er fabelagtig, og jeg ville enormt meget ønske, den havde været tilbage i blå også.

Der fulgte garment bags med til alle tøjkøb. Virkelig god stil til sarte og/eller krølbare materialer.
 

Sidst, men ikke mindst: To stk clutches. Den ene side er ruskind, mens den anden er sort læder. Meget fine og utroligt simple. Jeg er fan.

Som flere af jer nok opdagede, var det i år endnu værre end tidligere med mulighederne for at komme ind på H&Ms hjemmeside, da klokken slog 10 den 5. november. Faktisk var det ikke bare svært, det var decideret umuligt. Systemet gik ned, og ingen kom igennem, men fordi man stadig fik “prøv igen”-fejlbeskeden blev folk naturligvis ved med at prøve, hvilket fastholdt problemet, der i første omgang skyldte alt for meget trafik. Skidegodt, H&M!

Personligt havde jeg planlagt at dukke op foran en butik engang natten til torsdag, men om tirsdagen fandt jeg ud af, at folk allerede lå i kø, og så droppede jeg den idé. Magtede heller ikke helt den væltet-hegn-på-Roskilde-panik, der uundgåeligt ville opstå, når folk endelig blev lukket ind, så jeg besluttede at blive hjemme og forsøge simultant via telefon og webshop.

I sidste ende var det en exceptionelt sød kundeservicemedarbejder, der blev min redning. Midt i alt kaosset fik jeg nemlig sneget mig igennem på telefonen, og selvom systemet var så meget nede, at selv de interne medarbejdere ikke kunne komme til, så tilbød damen mig at skrive alle mine ordreønsker ned for så at lægge dem i det sekund, systemet var oppe igen. Det tog lidt røven på mig, for jeg havde lagt meget specifikke planer for, hvilke varer jeg skulle gå efter, og hvad jeg skulle gå efter, hvis nu førsteprioriteterne var udsolgt. Jeg endte med bare at fyre hele listen af og så krydse fingre for, at der var et eller andet tilbage, når systemet kom op igen.

Og det var der. En hel del, faktisk. Mit tilladte budget fik uhyggeligt mange klø… Men hellere for meget end ingenting, no? 😉 I går kom pakken så, og I kan se de syv modtagne ting ovenfor. Jeg havde faktisk også bestilt det utroligt fine pencil skirt, men det manglede desværre i pakken, så det får jeg næppe at se. Til gengæld kan jeg vel så få de penge tilbage, hvilket vil hjælpe mig til ikke at skulle leve af risengrød resten af måneden.

Om jeg beholder resten er endnu usikkert. Næppe det hele. Størrelserne er nemlig absurd små, og selvom jeg fx er fuldstændig pjattet med velour-toppen, så ville jeg nok ikke kunne komme i den med mindre jeg tabte 20 kilo, og mine bryster på magisk vis forsvandt. Men nu ser vi. For tøjet er meget pænt, og folk, der råber op om, at kvaliteten er sædvanlig H&M, kan godt stikke det argument op, hvor solen ikke skinner. Det er et helt andet niveau. I særdeleshed til prisen. Og på trods af skeptiske blikke og beskyldninger om at være en hype-luder, så er og bliver jeg fantastisk glad for mine køb.

Kommentarer (15)

Der er lukket for kommentarer.