Let forvirring, let panik

Jeg går lidt og roder alle mine dage sammen pt. Har ikke styr på en fucking skid. Det er der to grunde til:

1) Der er deadline for min specialekontrakt lige om lidt, og jeg har allerede været nødt til at få den udskudt, fordi både min vejleder og jeg er sådan nogle globetrottere, der tilsyneladende ikke rigtigt er i Danmark samtidig. I hvert fald er hun i Italien nu, og dagen før hun kommer hjem, smutter jeg til Berlin. Men om ikke andet sidder jeg pt med hovedet i en del forskellige bøger og regner med at få styr på det. Måske.

2) Bliver til gengæld enormt meget distraheret af den udroppede Happn-mand, som jeg skriver med hver dag, hele dagen. Han har selvfølgelig nu opdaget, at man ikke må tale grimt om Frank og efterlever det på ganske nydelig vis i stedet for at have dumpet mig for at være crazy cat lady. Det får han uendelige point for. Faktisk har han en del point generelt. Jeg har ikke været så begejstret for at skrive sammen med en mand siden 2007. There, I said it. Vi har vores første date på fredag, og jeg prøver ikke at tænke på det, for hvis han er bare en brøkdel af det, jeg oplever på skrift, så er jeg i store problemer.

Let forvirring, let panik

Kommentarer (22)

Der er lukket for kommentarer.