Jeg er jo Bridget Jones #203

1. Jeg var til rave i fredags. Sådan noget med umchi-umchi og graffiti på væggene og masser af sære typer. Jeg havde den sjoveste aften i mands minde, men jeg har aldrig i mit liv været så malplaceret før.

2. Af samme årsag havde jeg også den vildeste tøjkrise. Når jeg går ud, er det noget med kjoler og sylespidse stiletter, og jeg fik strenge instrukser om at komme helt afslappet og i flade sko. Alt mit afslappede tøj har tegneseriefigurer eller andet grimt på sig og skal helst ikke ud i offentligheden.

3. Tilbragte det meste af natten med at være verdens mest ihærdige wingwoman. Jeg opstøvede simpelthen den mest perfekte mand måske nogensinde, men af en eller anden grund blev der ved med at gå kage i den, når jeg forsøgte at pudse ham på min veninde. Da de endelig (efter mange timer) swappede Facebook, var det lige før, jeg følte, jeg skulle have et wingwoman-trofæ af en art.

4. Jeg fandt også en virkelig sød mand til mig selv. En nydelig svensker med meget flot hår, som jeg var helt fyr og flamme over, indtil det viste sig, at han var 19 år gammel. Mine aldersbriller er uhyggeligt defekte.

5. Der var glitterdamer på stedet, der blandt andet gjorde mig grøn og fin, og jeg havde en kæmpefest med at være techno-fe, indtil jeg kom hjem og skulle havde skidtet af igen. Der vil være glimmer at finde i min hovedbund frem til medio 2018.

6. Jeg var i øvrigt først hjemme klokken 9.30 og kørte halvt hypet, halvt kvæstet i et tog propfuld af morgenmennesker, to af hvilke spurgte, hvorfor jeg havde glimmer i hele skærmen.

7. Endte med at sove alt dagslyset væk, hvilket er røvirriterende, for jeg havde købt matchende Halloweenkostumer til mig og Frank, som jeg havde glædet mig åndssvagt til at vise jer. Gør det måske alligevel i løbet af ugen. Jeg er jo altid bagefter alligevel, ikke?

8. Jeg har solgt det halve af mine ejendele i løbet af den sidste uges tid og er til sidst blevet så sløset med pakkeriet, at jeg rent faktisk klippede mig selv i hånden med en saks. SNIP sagde det, og så var jeg et blodigt springvand. Skidegodt.

9. Jeg måtte jo noget modvilligt konstatere, at det kunne godt ske, Happn-manden var en røv (og det var han, det sagde han selv!), men det var jeg jo sådan set også for at droppe ham for så lidt. Så jeg udroppede ham igen, og han er faktisk meget tæt på at være fantastisk. Ugh. Jeg hader at tage fejl.

10. Jeg har fået nyt pas. Jeg gjorde det på borgerservice, hvor de tog mit nye billede for mig. Billedet ville jeg ikke få at se, før passet ankom, hvad det så gjorde i går. Aldrig tidligere i menneskehistorien har et menneske haft så crazy crazy-eyes. Og det skal jeg så have de næste ti år. Super.

Kommentarer (10)

Der er lukket for kommentarer.