Date Night!

Vi havde bare lavet en aftale om “torsdag aften”, så da jeg kl 12 i dag sendte manden en besked og spurgte til nærmere detaljer og derefter ikke hørte noget, gik jeg ud fra, at jeg var blevet brændt af. En del af mig håbede nok også lidt på det. I ved, den del der er skidebange for akavede første dates og hellere vil tilbringe aftenen i badekarret med vindruer og Den store bagedyst.

Manden viste sig imidlertid bare at være en helt almindelig mand, der skrev ved 17-tiden, om vi skulle sige klokken 19, og om vi i øvrigt ikke kunne være hjemme hos mig i stedet for hos ham? En uskyldig nok besked, når man ikke er klar over, at jeg er en batshit crazy kontrolfreak, der skal have alle detaljer på plads på forhånd, så tingene kan planlægges ordentligt. Og det ved han selvfølgelig ikke, for så havde der næppe været en date at gøre klar til.

To timer er ikke nok til at planlægge. Og da slet ikke, når både undertegnede og undertegnedes lejlighed lignede noget, der kun ved et mindre mirakel havde overlevet D-dag. Så er spørgsmålet, om man er mest forfængelig omkring sit eget udseende eller sin boligs? Mascara eller støvsugning, that is the question.

Jeg fik med snuhed og list (læs: jeg spurgte pænt) ændret tidspunktet til klokken 20, og nu er der en halv time til, og jeg nåede det! Okay, håret er ikke helt tørt og neglelakken heller, men jeg nåede det! Så er der bare tilbage at vente og se, om manden rent faktisk dukker op.

To be continued…

Kommentarer (10)

Der er lukket for kommentarer.