Små blogs #5

Det er næsten et år siden, jeg sidst anbefalede små blogs, og det er af den simple grund, at jeg egentlig synes, det er stilnet lidt af på blogopretningsfronten. I hvert fald i den kategori jeg foretrækker at følge. Derfor har jeg også udvidet “små blogs”-kategorien, så det nu gælder blogs med under 200 følgere på Bloglovin’. Så er der lidt mere at vælge imellem.

I dag anbefaler jeg tre kvalitetsbloggere:

Den søde kløe: Jeg har en svaghed for anonyme blogs, fordi de kan skrive alt det, jeg selv gerne ville skrive uden alle de grimme konsekvenser. Der er noget underligt fascinerende over at følge med i et andet menneskes hudløst ærlige fortællinger om sex, dating og forsøg på ikke at fucke alt for meget op. Vidunderligt velformuleret.

CamillaTe: Vel teknisk set en mommyblog, men den er totalt fri for det lyserøde filter og se-mit-barn-er-det-ikke-bare-det-dejligste-i-verden. I stedet beskriver den udfordringer og absurditeter ved moderskab og parforhold med en humoristisk tilgang og masser af selvironi. Bonusinfo: Jeg gik i folkeskole med Camilla tilbage i de glade 90’ere. Jakobskolen 4 lyfe! 

Laura L: Jeg løb på Lauras blog forleden og var hooked med det samme, så da jeg lokaliserede hende på Bloglovin’ var jeg meget overrasket over hendes følgertal. Især fordi hun faktisk blogger på Looklab. Men det må vel nok hænge sammen med, at hendes blog er nærmest dugfrisk, og folket derfor ikke har opdaget hende endnu. Laura er den der type, man ikke kan lade være med at skule misundeligt til, fordi hun er både smuk (og model for at det ikke skal være løgn!), kvik og sjov, og derfor er jeg også sikker på, hun har en strålende bloggerkarriere foran sig. Men jeg så hende først!

Tip som altid gerne i kommentarfeltet, hvis I kender til nogle små blogs, jeg bør følge, og ellers happy clicking!

Kommentarer (22)

 • Hvordan fandt du Laura L på bloglovin? Jeg kan overhovedet ikke – og det er sikkert fordi jeg har overset et eller andet.

 • Hun har ligesom Laura ikke en widget på sin blog, så det er bare at skrive hendes blogadresse ind i søgefeltet på Bloglovin' og finde hendes side den vej.

 • Jeg elsker, når du anbefaler blogs, for jeg kan som regel lide det, du kan. Også denne gang! 😀
  Ganske særligt tak for at have linket til 'Dén Søde Kløe' – altså, ud over at hun skriver fantastisk, så er det sgu rart at læse lidt lir, når man nu er blevet godt gift og har fået barn. Så sker det der bare ikke så tit for mig længere, og så må man jo leve gennem andre 😉

 • Jeg fulgte allerede de første to, men har nu også trykket Follow på Laura 🙂 Tak for anbefalinger!

 • Jeg går selv med tankerne at der kommer alt for få nye blogs til, eller måske er det de meget unge der opretter dem, men så er det nok ikke lige noget for mig 😉

  Måske føler potentielt nye bloggere, at presset er for stort fordi der er gået for meget event, spons. og adlink i den. Jeg savner nu at der er flere “nede på jorden”-personer på min egen alder +/-10 år der kaster sig ud i blogging. Men fedt med dine anbefalinger, det må være svært at blive opdaget når ens blog ikke er så stor, eller man er ny i det. Og der er måske flere gemte godter ude i cyberspace – håber de bliver opdaget 🙂

 • Der er i hvert fald sket et skift i, hvad blogging i bund og grund handler om for mange mennesker. Man plejede vel at starte, fordi man havde noget på hjerte – ikke fordi man havde en drøm om at blive kendt blogger. Det er lidt ærgerligt, synes jeg.

 • Der er helt klart sket et skifte i forhold til blogging. Da jeg startede for 9 år siden, var det noget man gik stille med med undtagelse af de politiske bloggere. Den gang var Facebook hellere ikke så udbredt som i dag (hvis det overhovedet var kommet til Danmark på daværende tidspunkt?)
  Jeg oplevede selv en mæthed/træthed angående blogs i en meget meget lang periode, muligvis udløst af skiftet i hvem der oprettede blogs, lige pludselig skulle enhver kendis have en blog, hvor nogle ikke adskilte sig væsentligt fra magasinerne.

  I sin tid, før det blev big business mindes jeg det var normalt med bloganbefalinger rundt omkring, herunder reklame for de blogs man selv følger.

  Så med denne lange smøre så tager jeg hatten af for dit initiativ – vil se nærmere på de anbefalede blogs.

Der er lukket for kommentarer.