Små blogs #5

Det er næsten et år siden, jeg sidst anbefalede små blogs, og det er af den simple grund, at jeg egentlig synes, det er stilnet lidt af på blogopretningsfronten. I hvert fald i den kategori jeg foretrækker at følge. Derfor har jeg også udvidet “små blogs”-kategorien, så det nu gælder blogs med under 200 følgere på Bloglovin’. Så er der lidt mere at vælge imellem.

I dag anbefaler jeg tre kvalitetsbloggere:

Den søde kløe: Jeg har en svaghed for anonyme blogs, fordi de kan skrive alt det, jeg selv gerne ville skrive uden alle de grimme konsekvenser. Der er noget underligt fascinerende over at følge med i et andet menneskes hudløst ærlige fortællinger om sex, dating og forsøg på ikke at fucke alt for meget op. Vidunderligt velformuleret.

CamillaTe: Vel teknisk set en mommyblog, men den er totalt fri for det lyserøde filter og se-mit-barn-er-det-ikke-bare-det-dejligste-i-verden. I stedet beskriver den udfordringer og absurditeter ved moderskab og parforhold med en humoristisk tilgang og masser af selvironi. Bonusinfo: Jeg gik i folkeskole med Camilla tilbage i de glade 90’ere. Jakobskolen 4 lyfe! 

Laura L: Jeg løb på Lauras blog forleden og var hooked med det samme, så da jeg lokaliserede hende på Bloglovin’ var jeg meget overrasket over hendes følgertal. Især fordi hun faktisk blogger på Looklab. Men det må vel nok hænge sammen med, at hendes blog er nærmest dugfrisk, og folket derfor ikke har opdaget hende endnu. Laura er den der type, man ikke kan lade være med at skule misundeligt til, fordi hun er både smuk (og model for at det ikke skal være løgn!), kvik og sjov, og derfor er jeg også sikker på, hun har en strålende bloggerkarriere foran sig. Men jeg så hende først!

Tip som altid gerne i kommentarfeltet, hvis I kender til nogle små blogs, jeg bør følge, og ellers happy clicking!

Comments (22)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.