Ting jeg hellere vil høre på end valg…

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=gsNaR6FRuO0]

Jeg var naiv nok til at tro, at vi ligesom ville få en pause fra politik efter valgdagen. Jeg havde lykkeligt fortrængt de eftervirkninger, der unægteligt opstår. Der bliver sagt en masse ting i disse dage. Nogle kloge, nogle dumme, nogle triste, nogle glade. Rigtig mange nødvendige. Problemet er bare, at jeg på nuværende tidspunkt er så mættet, at man ville kunne få den åbenbaring, at politik er meningen med livet, og jeg ville provokerende rulle med øjnene, fordi jeg bare ikke kan holde til mere nu…

Så derfor er her en vidunderligt sarkastisk liste over ting, jeg heller vil høre på hele dagen end valg:

– Lyden af internettet i 90’erne.

– Bilalarmer.

– Brok over Føtex’ dyrekort.

– Negle på en tavle.

– En person der nonstop klikker sin kuglepen under en eksamen.

– BIVA-reklamer.

– Mit vækkeur.

– Den der pisseirriterende lyd, når ens computer registrerer, at man har puttet noget i USB-porten.

– “Jeg kan en sang, der kan drive dig til vanvid.”

– Babygråd.

– Lyden af et tandlægebor.

– Kony 2012

– Heavy metal

– Folk der sms’er uden at have slået tastelyden fra.

– Et vuvuzela-orkester.

Kommentarer (11)

Der er lukket for kommentarer.