Kommentarer (24)

 • Jeg stemte også blåt, men har fortrudt – håber Helle vinder! Kan ikke overskue Lars i de næste 4 år!

 • Okay, det kan godt være det er et dumt spørgsmål, men er det ikke lidt kontraproduktivt at stemme på den modsatte blok af hvad man håber vinder? Og det er altså ikke for at virke fordømmende eller noget, men en oprigtig undren.

 • Til dig hvis far har valgt dig fra. Jeg ved godt hvordan du har det, og det er forfærdeligt at have det sådan. Jeg ønskede det samme, indtil den dag han døde, og de følelser der vældede op da han døde kom som et chok, for jeg troede egentlig bare at jeg hadede ham. Det er 11 år siden nu og jeg synes stadig at det indimellem kan være svært, for når ens egne forældre vælger en fra, så har man meget svært ved at fatte, at andre kan have lyst til at vælge en til. Jeg håber ikke st din far er ensom når han dør. For din skyld. For det er en meget svær tanke at gå rundt med når han først er væk. Håber for din skyld at du (bare inde i dig selv) kan slutte fred med ham inden han er væk, for det vil gøre det nemmere for dig at komme videre den dag han ikke er der mere.

 • Jeg forstår godt din undren! Men som ovenstående anonym, så har jeg fortrudt. Jeg var meget, meget i tvivl om hvilken blok jeg overhovedet skulle stemme på selv da jeg satte krydset. Og jeg valgte så det forkerte!

 • Uha…hvordan kan man være i tvivl om det skal være blåt eller rødt? Det er to vidt forskellige måder at prioritere og live sit liv på. To forskellige ideologier. Jeg forstår det altså heller ikke helt 🙂

 • Præcis. I morgen er det to år siden min far døde pga alkoholrelateret sygdom. Jeg er så lykkelig for at vi i løbet af de tre uger han var syg og indlagt, fik sluttet fred og sagt de ting der skulle siges. Jeg savner ham, men er kommet godt over at miste ham

 • Alle der har problemer på far-fronten, ska læse 'Gud taler ud' af Jens Blendstrup. Den er ikke ret lang, men hjalp mig til at forstå, at vi er nogle, der er født med.. anderledes fædre i den ene eller anden retning.

  Jeg håber det bedste for dig og jer 🙂

 • Det kan godt være, at det er to forskellige ideologier. MEN jeg vil dog sige, at jeg godt kan forstå, hvis folk er i tvivl. Det hele er jo ikke så sort/hvidt alligevel.

 • En stemme på blå blok viste sig jo også efterfølgende at potentielt betyde en V-regering som ikke kan foretage sig noget uden at involvere DF – det tror jeg at meget få “almindelige” blå blok-vælgere ønsker; ikke mindst fordi DF jo generelt har en meget venstreorienteret tilgang når det kommer til eksempelvis økonomi.
  Jeg læste et sted, at man kunne håbe, at der blev lavet flere forlig henover midten – og det tilslutter jeg mig i høj grad. Jeg håber, at man kan søge kompromisset, fremfor at bare sige nej, fordi “SF ligger for langt fra blå blok” eller hvad der nu måtte være undskyldningen.

 • Jeg tror jeg ville holde op med at sige 'jeg elsker dig' til min kæreste hvis han altid svarede med 'i lige måde' – jeg ville nok blive virkelig Rasmus modsat og vente på han så sagde at han elskede mig. Måske ville jeg så svare med 'i lige måde'…eller 'jeg synes også du er sød' – det er lidt i samme frustrerende boldgade.

 • Hende der ikke har vasket hår i et halvt år – LØGN!
  Det kan fandme ikke lade sig gøre.

 • Jeg tror, det er nemt at få twistet sin ideologi i en valgkamp, hvor halvdelen er tomme løfter og mudderkastning. Man tør jo for filan ikke stole på sin egen overbevisning!

 • Det kan det faktisk godt. Efter en periode uden hårvask bliver hår selvrensende. Jeg kender flere hippie-typer, der har gjort det.

Der er lukket for kommentarer.