Jeg er jo Bridget Jones #185

1. Har tilbragt det meste af dagen med forelsket at tage billeder af Frank, der har været overordentligt nuttet i en lænestol. 315 billeder senere føler jeg måske, jeg har overdrevet en smule.

2. Jeg er ellers lidt mopset på ham i disse dage, fordi hans yndlingsseng er en havestol ude på førstesalens altan, hvilket betyder, at jeg hver morgen klokken halv syv får en klo i øjet i håbet om, at jeg vil lukke ham derud.

3. I denne uge skulle jeg underskrive nogle papirer og opdagede derved ganske tilfældigt, at det var min ekskærestes fødselsdag. Tilbragte resten af dagen med hoverende at spise kirsebær, fordi han er ulykkeligt overfølsom over for dem. Ha!

4. Skar mig selv tre separate gange under madstrabadserne i forbindelse med Frodes fødselsdag. Det kan godt ske, resultatet bliver godt, men jeg er kraftstejlme ikke elegant i et køkken.

5. Jeg så det svenske bryllup sammen med moder og hendes damegæster, hvilket var en interessant omgang. Den ene halvdel var hardcore royalister, der lystigt diskuterede hemmelige skandaler, mens den anden halvdel let forvirrede blev ved med at spørge, hvem det nu lige var, der skulle giftes?

6. “Ham ville jeg gerne være lidt alene med!” – Frodes veninde på 70+ om præsten.

7. Er der i øvrigt andre end mig, der lige gik fra lykkeligt single til vanvittigt bryllupsskruk i løbet af den vielse?

8. Købte sidste lørdag en bog i den tro, at jeg skulle være helt ferie-agtig og fornøjelseslæse. Har ikke så meget som fået den åbnet endnu. Hvordan kan man have så travlt med at lave ingenting?

9. Snakken om bordet går på, at en bestemt dame kan passe tøj med nogle andre damer, fordi hun har en ret beskeden barm. Min vidunderlige, men en anelse demente morfar: “Ja, det kan man i hvert fald ikke sige om Miriam!” True dat.

10. Det lidt halv-akavede øjeblik, når man får en sms fra Superman Jensen, fordi han har opdaget bloggen. Men han læser sikkert ikke med længere… Vel?

Kommentarer (2)

Der er lukket for kommentarer.