Jeg er jo Bridget Jones #182

1. Bridget er selvsagt lidt forsinket, fordi jeg havde eksamensdeadline i dag, men nu er der afleveret, og jeg har startet sommerferie fra både uni og LCHF og har derfor investeret i alle de kulhydrater, jeg har længtes efter de sidste par måneder. Ååååh, jeg skal æde mig en pukkel til i aften!

2. Afleverede i øvrigt 12 timer og 19 minutter før tid og føler mig helt voksen og stolt. Jeg tror aldrig før, jeg har oplevet ikke at sidde hele natten inden aflevering og tude ned i tastaturet med faretruende mængder koffein i blodet.

3. Mit gode humør blev dog lidt ødelagt, da turen ud på KUA for at aflevere bøger resulterede i, at kæden sprang af min cykel fem gange. Jeg vidste jo godt, den trængte lidt til at blive strammet, men jeg er virkelig for nærig til at bruge penge på den slags, hvis jeg kan blive fri.

4. Nu hvor jeg ikke kunne blive fri, gik jeg slukøret ind til cykelmanden i den tro, at jeg lige kunne få kæden fikset i en ruf for en halvtredser. Men nej. Kæden er kaput og pedaler og skærm ditto, så glædelig sommerferie, Miriam, her er en monumental regning!

5. Det var i øvrigt først, da jeg kom hjem, at det gik op for mig, at mine strømpebukser var løbet. Og ikke bare sådan lidt, men sådan helt wannabe-punker-agtigt. Gad vide, hvor længe jeg har rendt rundt sådan uden at vide det…

6. Har købt nyt foder til Frank. Det er fancy og sundt og fuld af næringsstoffer, og han vil ikke røre det.

7. Nemesis er, når man står i H&M og bliver meget stolt, fordi den XL, man har taget med ind i prøverummer, er for stor, hvorefter man hører pigen i prøverummet ved siden at brokke sig over, at hun svømmer i sin størrelse S.

8. Den der date, ikke? Den skal nok blive interessant, hvis den overhovedet bliver til noget. Vi har ikke lavet andet end at sms-råbe hinanden ind i hovedet de sidste tre dage. Jeg har ikke savnet mandedrama!

9. “Jeg kører lige i Fakta efter vatpinde.” Kommer hjem en halv time senere med to fyldte bæreposer – ingen af hvilke indeholder vatpinde.

10. Kim & Kanyes tungebillede. Seriøst. Når jeg af alle mennesker begynder at tale om TMI, så må man næsten have overtrådt en eller anden lov om blufærdighedskrænkelse.

Kommentarer (22)

 • Nr 7: Hvordan har du gjort det? Jeg har prøvet LCHF – hjalp mig ikke en skid. For meget bacon og ost.. Ud over det, så er det sejt gjort og det må da være en rar følelse 🙂

 • Jeg har bare brugt LCHF. Det kræver lidt tid at finde den rette balance i sin kost, men når man rammer den, virker det upåklageligt. 🙂

 • Du er så vild! Jeg er selv i gang, og for det meste går det godt! Det går knap så godt, når jeg “glemmer” hvad jeg er i gang med og handler brød og chokolade 😉 Forresten, læste på et tidspunkt en blog om en pige der hed Sofie, eller Anna Sofie eller sådan, som også brugte LCHF, hvilket virkede ret godt for hende! Nu kan jeg ikke finde den igen, måske du kender den? 🙂

 • Har seriøst bare lige lavet dit vatpinde-nummer. jeg manglede æbler – kom hjem med løg, en kinder maxi og alt andet godt fra nettos rodekasser. jeg tror jeg skal blive bedre til at skrive huskesedler! Også elsker jeg seriøst din blog – jeg anbefaler den til alle, hvis snakken falder på blogs! 🙂

 • Hej Miriam. En kommentar fra en hengiven læser, som sjældent kommenterer men ikke desto mindre elsker din blog. Dette er ikke ment som en kritik overhovedet, det er blot en observation, fordi jeg i en overgang selv trak hele den der dating-dans enormt langt ud af frygt for at tabe det hele på gulvet igen. Jeg tror måske det vil være en hjælp, hvis du mødes med Tinder-mændene relativt hurtigt (såfremt de virker til at have potentiale). Hvis det bare er en kaffe/øl/gåtur er der ikke så meget at tabe, hvis han skulle vise sig at være uinterssant. Jeg tænker bare: hvis du kan nå at “skræmme dem væk” og sms-småskændes allerede inden I mødes, så er det måske et tegn på, at de indledende runder bliver trukket for langt ud. Jeg kan sagtens forstå frygten (specielt når man er et brændt barn), men det er nok for tidligt at indvie dem i de tanker. Du har sikkert pakket det ind og kun hintet til, at du træder varsomt når det kommer til kærlighed – men ikke desto mindre tror jeg, at det kommer til at virke som en stor mundfuld, for en mand som slet ikke kender dig. Man taber lidt noget lethed og nysgerrighed, hvis man kommer til at “advare” folk allerede inden det første møde. Jeg håber ikke min kommentar virker dømmende, for jeg kan så absolut genkende mig selv, og i virkeligheden er det ærgerligt, at ærlighed og sårbarhed ikke belønnes mere. Men det kan altid komme, når du har besluttet, om han er en keeper eller ej. Og indtil du finder en sådan, håber jeg at du gør samme positive opdagelse, som jeg har gjort efter at have vovet mig ud på dating-markedet: at København (muligvis verden) er fuld af dejlige, interssante og endda søde mænd (who knew). Jeg har også fået et par slag (av – og lige nu holder jeg en mindre pause, hvorfor mine råd muligvis overhovedet ikke er gyldige). Men mest af alt er jeg blevet bedre til ikke at være bange. Bange for at dumme mig, bange for at blive såret, bange for at blive forladt. Det er en daglig udfordring, men fuck hvor er der meget at vinde.

 • Hejsa. Mange tak for den fine kommentar. Bestemt kloge ord, men de vidner nok også lidt om, hvor mange sider af dating-sagen, der ikke kommer ud på bloggen. Jeg slettede min Tinder for flere måneder siden, fordi jeg netop ikke er interesseret i casual dates. Hvis jeg render på en mand, jeg synes er interessant, så vil jeg langt hellere tage den på skrift i en periode for at se, om det er værd at give den en date. Der er mange, der omvendt foretrækker at mødes hurtigt, men det bliver for overfladisk til min personlighed. Jeg har ikke lyst til at “dyrke” dating på den måde, som det er blevet moderne at gøre det. Skriftligt er meget mere mit tempo, og jeg oplever, at jeg i højere grad slipper for de dårlige dates, fordi man netop får en fornemmelse af hinanden som personer først. Jeg leder ikke aktivt efter en mand i øjeblikket og har ikke på nuværende tidspunkt planer om at gøre det. Render jeg på en, så får han gerne en chance, men det bliver på en tag-mig-som-jeg-er-måde. Misforstå mig ikke, jeg remser ikke samtlige af mine diagnoser op i første samtale, men jeg er aktivt modstander af at holde min fortid bevidst skjult, fordi det potentielt kan skræmme ham væk. Hvis han bliver skræmt, så bliver han skræmt, men så er han heller ikke noget for mig. Jeg vil ikke male et billede af mig selv, som ikke stemmer overens med sandheden. Jeg tror, dating er meget individuelt, og hvad, der fungerer for nogen, fungerer ikke for andre. Jeg foretrækker at tage tingene med ro, og det ryger der muligvis nogle fyre på, men jeg vil hellere ,at det sker, end jeg vil gå på kompromis med mig selv. Jeg har ikke travlt. 🙂

 • … Og så læste jeg denne.. Ja, jeg er bagud… Håber virkelig det går iorden med daten.. Hvis ikke, er han det bare ikke værd. Men hva' fa'en råber i Egentlig af hinanden for?

 • Jeg plejede at skrive min indkøbsliste i den rækkefølge, som man kom forbi tingene i. Så lavede min Netto om. Dog ser jeg det som en personlig succes hver gang jeg kommer hjem med bacon.

 • Tusind tak for svar! Det var lige præcis hende jeg ledte efter 🙂 Hun er altså en af de få der ikke får mig til at skamme mig, hvis jeg har spist for meget af det ene eller det andet 😉

 • NYD (for guds skyld), at du er single! Græsset er altid fucking grønnere på den anden side. Var single i 12 år og væltede mig rundt i mænd, dates og casual sex, inden jeg mødte min mand. Vi har været gift i små 8 år og har i dag to børn. I guder, hvor jeg savner mit gamle liv. Savner casual dates, intetsigende sex, fantastisk sex og alt derimellem. Savner at sove længe, drikke mig fuld, strømpebukser der “løber” på vej hjem fra byen, pizza mellem fortænderne, et liv uden børn, at kunne aflevere skrigeungerne tilbage til rette ejermand, frihenden og… Jeg kunne blive ved. Pludselig en dag sidder du i saksen og har mest af alt bare lyst til at hoppe ud foran en bil. Så nyd det!

 • Tak for et fint svar. Jeg kan sagtens følge dig – og ja, der er nok nogle sider jeg ikke har fået med i min kommentar. Jeg har bare tænkt over det i lidt tid og besluttede mig for at tage bladet fra munden. Jeg tror også, at “tag mig som jeg er” mentaliteten er sund, selvom jeg personligt doserer den lidt let i starten. Men du har ret: der er ikke noget rigtigt eller forkert, og hvad der virker for nogle kan falde helt til jorden for andre. Og hey, fedt med din date! Du klarer det jo tydeligvis fint uden mine råd 😉

 • Hvis jeg skal være helt ærlig, så tror jeg bestemt, mit datingliv ville være sundere (og mere aktivt!), hvis jeg fulgte dine råd. Men fordi konceptet dating alene er så stor en omvæltning for mig, så har jeg aktivt valgt at tillade mig selv at gå langsomt til værks og så se, om det kunne lade sig gøre at få succes med det alligevel. På den måde kan jeg ligesom holde angstanfaldene til et minimum. 😉 Men jeg er fandme glad for, at du tog dig tiden til at skrive dine tanker ned. De vidner om et oprigtigt ønske om at hjælpe mig på min halv-håbløse dating-færd. 🙂

 • Ih, det ville være fint at finde et mellempunkt et sted. Vil gerne have lækker mand og masser af sex – knap så interesseret i de børn der. 😉

Der er lukket for kommentarer.