Jeg er jo Bridget Jones #176

1. Efter en uge i hus kom jeg lykkeligt hjem fra påskeferie og havde totalt glemt, hvor meget overboer larmer. Der burde være en lov, der gjorde det direkte ulovligt at gå med sko indendørs, hvis man bor i lejlighed!

2. Det er over to uger siden, jeg lavede ninjatricket og greb den kaktus, jeg væltede ned fra vindueskarmen, og det vil ikke hele.

3. Hvad værre er: Prikkerne former rent faktisk en slags mønster, der får det til at se ud, som om jeg har forsøgt at tattovere mig selv. I ved, uden blæk.

4. Den amerikanske dollar er nået over 7 kroner, og den episke New York-shoppetur, jeg har drømt om i årevis, er mere urealistisk end nogensinde før. Hvem låner en sugardaddy ud?

5. Sad lykkeligt i sofaen torsdag aften og nørdede TLC med min mor, da jeg ud af den blå luft kom i tanke om, at jeg jo skulle til bryllup om lørdagen, og man skal have gave med til den slags. Det var slet ikke faldet mig ind, det der med gaven. Vi er ikke vennekredsen, der bliver gift, okay, vi er vennekredsen, der drikker rigtig meget rødvin.

6. Indviede et par fancy designersko til selv samme bryllyp. Nåede at gå omkring tyve skridt, før de gik i stykker. Det er heldigvis nemt at fixe, men det er stadig for dårligt. Stram op, Balenciaga!

7. Det var et brunch-bryllup, og der var heldigvis buffet, så jeg kunne holde mig dygtig og LCHF-sund… Men så kom der bryllupskage. Jeg kan ikke modstå kage! (Jævnfør samme problematik under søsters 30-års for et par uger siden.)

8. Jeg spiste to imponerende stykker, og eftersom den dag nu alligevel var gået i sukkerchok, fik jeg også et kæmpestykke med hjem, som jeg lykkeligt delte med Frank samme aften. Fåååårk, jeg savner sukker, mand!

9. Har fået verdens mest passiv-aggressive brev fra SU-styrelsen, der lige vil gøre mig opmærksom på, at man altså normalt kun kan få 24 ekstra klip pga sygdom, og jeg nu har fået 30. Nå, for Søren, så skynder jeg mig da lige at blive rask. Undskyld ulejligheden.

10. Jeg har fødselsdag d. 20., og jeg har af praktiske årsager allerede fået alle mine gaver, hvilket selvfølgelig er dejligt, men… Kæmpe antiklimaks. Og Frank har ikke engang givet mig noget!

Kommentarer (18)

 • Helt enig i nr 1 – jeg har overboere af anden etnisk herkomst, syrere måske… Der kan være helt stille deroppefra hele dagen men SÅ 10 min efter jeg har puttet mine unger om aftenen, SÅ skal der dælme 'hygges' – for der går de både i gang med at synge og lade 1 årig slå på diverse ting direkte på gulvet, hvis altså ikke 4 årig lige kører lejligheden igennem uafbrudt på et eller andet idiotisk børnekøretøj, som aldrig skulle være blevet opfundet…

  det var så lige min galde omkring overboere…

  //Malou//

  http://www.singlehviskeren.dk

 • Nu spørger jeg lige, fordi det rent faktisk undrer mig: Hvorfor er det vigtigt at nævne, at de er af anden etnisk herkomst? Mange mennesker har problemer med deres overboere, og det er da fuldstændig ligegyldigt hvad deres etnicitet er?

 • Jeg tror, at det skyldes, at nogle mennesker med anden etnisk herkomst, har nogle andre vaner. Min overbo er f.eks. en østeuropæisk familie på 5 (som iøvrigt deler en 3-værelses), der spiller en form for lirekassemusik i tide og utide! Ved at nævne, at de er østeuropæiske, præciserer jeg det blot.

 • Jeg skrev en kommentar tidligere, men den er forsvundet, så prøver lige igen 🙂

  SU styrelsen har det muligvis bedst med at gøre livet mest muligt besværligt for studerende…! 😛
  Håber det er okay at spørge, men hvorfor får du sygeklip?

 • Forfatteren præciserer jo ikke noget, som kan forklare hvorfor det var nødvendigt at nævne, at de er syrere. Eller er det fordi familier af anden etnisk herkomst, bare generelt larmer enormt meget og lader deres børn køre rundt på et idiotisk køretøj? Jeg forstår det ikke. Som et menneske fra de varme lande, får jeg det lidt skidt over Malous kommentar. Den er enormt generaliserende og sårende.
  Jeg håber at du vil tænke over, hvorfor du har behov for at fremhæve at de her mennesker ikke er “ægte” danskere.

 • Jeg havde også nævnt, om det havde været en svensker. En tysker. Eller et rumvæsen. Jeg synes, at det bidrager til forståelsen. Og samtidig skal man passe på med ikke at være så nærtagende. Det negative i Malou's kommentar er jo ikke, at de er af anden etnisk herkomst, men at de larmer.

 • Haha, det bidrager jo på ingen måde til forståelsen. Der er simpelthen så meget negativt fokus på folk af anden etnisk herkomst i øjeblikket, og hvis du eller Malou vil lade som om at det var helt tilfældigt at i nævner deres etnicitet, så go ahead. Men I snyder ikke mig.

 • Jeg kobler det at de er syrere sammen med det at de larmer på obskure tidspunkter- hvis det bidrager til forståelsen at nævne at de er af anden etnisk herkomst, så er det netop til forståelsen at det må have noget med deres kultur at gøre- herind kommer generaliseringen. Så, er du af anden etnisk herkomst har du sandsynligvis ingen manerer og en abekultur der gør at du lader dine børn larme ulideligt på tidspunkter hvor de burde sove (Malou fremhæver endda at hun har puttet sine børn for at understrege den pointe).

 • Min overbo larmer kun fordi han er stokdøv.. Kan følge med i aaaalle sportturneringer året rundt, hvis jeg vil, helt uden at have den store kanalpakke.

  – Anne

 • Idioti har intet at gøre med etnisk tilhørsforhold. Mine pæredanske overboer på 5. sal har fx ikke overvejet at sige “Hvis du skal løbe skal du gå udenfor” til deres knægt, som søndag morgen kl. 7 starter med at spæne frem og tilbage i deres lejlighed. På hælene.

  Fuck dem.

 • Jeg er enig i, at Malous kommentar er uheldigt formuleret, hvilket unægteligt giver den racistiske undertoner. Malou kommenterer dog ofte og ganske fornuftigt på bloggen, så jeg tror, der er tale om et hændeligt uheld. Havde der været flere detaljer om, hvilken form for larm, vi taler om, kunne det sagtens have været relevant at nævne deres etniske herkomst, men de detaljer kom desværre ikke med i kommentaren.

Der er lukket for kommentarer.