Jeg er jo Bridget Jones #175

1. Jeg var på loppemarked i går og måtte efterfølgende erkende, at jeg bare er 70+ indeni. Kom i hvert fald derfra med masser af mormor og intet andet.

2. Togturen til Jylland var helvede. Først lykkedes det mig selvfølgelig at misse det første tog på trods af at have siddet derhjemme helt klar og bare ventet på, at det blev tid til at tage af sted.

3. Det næste tog gik heldigvis allerede 10 minutter senere, men grundet enormt kø til billetautomaterne var det kun med nød og næppe, jeg nåede det.

4. Faktisk nåede jeg kun lige at hoppe ind i den bagerste vogn, og eftersom min plads var i den forreste, tilbragte jeg de næste par stop med at spæne med kat og kuffert til vognsæt længere fremme.

5. Da jeg endelig nåede min rette plads, var det med en eddikesur Frank og ditto tog-genbo, der syrligt bemærkede, at han nu var nødt til at skifte plads, fordi han var allergisk over for katte. Ville normalt nok have udvist en smule medfølelse, men på det tidspunkt var jeg helt ærligt iskold. So long, sucker!

6. Det er altid hårdt at være på slankekur hjemme hos mor, fordi huset er fyldt med fristelser. Det er endnu mere hårdt at være på slankekur hjemme hos mor, når det er påske, der er dobbelt op på fødselsdag, og hele scenariet nærmest rammer et nivau, der hedder kagehuset i Hans og Grete. På min fars fødselsdag havde vi en wienerbrød-kagemand på en halv kvadratmeter, og jeg var lige ved at sætte mig ned og tude.

7. Var til gengæld fælt stolt over at have medbragt træningstøj og havde store planer om halv-permanent at indtage min fars crosstrainer, mens jeg var her. Jeg fik 20 minutters aktivitet, så havde jeg smadret den maskine…

8. Nu ser jeg TLC hele dagen i stedet. For filan, hvor er det noget gennemført lortefjernsyn. Jeg æder det råt!

9. Og det blev den første, og der gik ikke SU ind. Fuck!

10. Og det blev den første, og der gik ikke SU ind, og jeg blev ved med at bruge mit dankort alligevel. Fordi jeg er så voksen og meget ansvarlig.

Kommentarer (12)

  • Hoarding: Buried Alive fra TLC. Jeg siger det bare! Det sidder jeg og ser i øjeblikket, og jeg har det pludseligt meget, meget, meget bedre med mit eget rodniveau samtidig med, at det motiverer mig til at få ryddet op mellem afsnittene. Fantastisk terapi. Det er utroligt hvad man kan bruge lortefjernsyn til 😀

  • Jeg havde tænkt mig at skulle slække l.i.d.t. på mit sukkerstop her i Påsken, fordi min far var på besøg. Han havde dog 1/2 kg piratos med, 2 pk Superflyers, påskeæg fra min mormor & morfar, påskeæg fra min mor og søster, påskeæg fra ham og min stedmor + peanutbutter og nutella. Hvis jeg dør af sukkeroverdosis imorgen, så har det altså været en lykkelig død…

  • Er der noget der har heddet slankekur i påsken? Nej det har jeg vist personligt selv undladt / overhørt, men det har sikkert også kostet dyrt på vægtkontoen. (hovsa)

    I morgen er det atter hverdag og så retter jeg ind i geleddet til højre 🙂 – Go mandag, Miriam.

    Bylouise.dk

  • Det der med at købe mormor glas ting på lopperen, det gør jeg altså også. På trods af, at både min tidligere roomie, min mor og min kæreste alle er enige om, at nu må det behov vist også være dækket så rigeligt ind! 😉

  • Fordi SU-styrelsen skulle bruge en halv evighed på at finde ud af, om jeg overhovedet må få mere SU! Jeg har heldigvis fået den nu. Eller, det meste af den i hvert fald.

Der er lukket for kommentarer.