Warning: Declaration of YOOtheme\Theme\Wordpress\MenuWalker::walk($elements, $max_depth) should be compatible with Walker::walk($elements, $max_depth, ...$args) in /customers/8/f/4/miriamsblok.dk/httpd.www/wp-content/themes/yootheme/vendor/yootheme/theme/platforms/wordpress/src/Wordpress/MenuWalker.php on line 112

Sære søgeord – Marts

Hvorfor er der så mange skumle Google-søgninger, der leder folk ind på min blog? Jeg føler, jeg måske bør revurdere emnerne i mine indlæg… Anyway, her er de bedste søgeord fra marts:

Klassisk dame numse – Muligvis den høfligste skumle søgning, jeg endnu har haft.

Tøj til lille og tyk – Jeg kan kun hjælpe med tyk-delen.

Hvorfor har nogle mennesker babykrøller – Det vil jeg også gerne vide! De er faktisk ret irriterende!

Crazy cat lady sørgeligt – That’s just, like, your opinion, man.

Lækkede snapchat billeder – Jeg fornemmer en teenager står bag den her.

Honey boo boo’s trusse størrelse – Det er bare forkert på SÅ mange måder…

Profil on tinder (choko-fant) – Chokofant?!

Ulækre tissemænd – Hvor jeg bestemt ikke vil udelukke, at der findes ulækre tissemænd – det er jo i forvejen ikke det smukkest designede organ, der findes – så forstår jeg ikke, hvorfor man vil google det??

Kendte med cameltoe – Mere teenagesøgning. Ugh. I er så forudsigelige.

Comments (8)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.