Kommentarer (10)

  • Jeg er vild med den med x-factor – det er bare så vigtigt at have ambitioner i livet…ærgerligt at flere ikke har den slags livsmål 😀
    PS Dig der har tabt dig og fejret med mad i store mængder – I hear ya, ved fandeme ikke hvorfor man er så sær og destruktiv, men for mig er det også gerne sådan at hvis jeg har tabt mig pænt i en uge, bliver det efterfulgt af flere dage på slap line…

  • Haha, jeg elsker den falske brunette! Det er for sjovt!

    (Ps. dig med vægttabet og de 18 ostehapser: du har min dybeste respekt!)

  • Åh ja! Den med opvasken… Har vi ikke alle været der?! Nu har jeg fået en opvaskemaskine og til tider kan det godt virke som, at det nu er det rene service jeg gemmer, da jeg ofte ikke gider tømme den… :oD

  • Puh, den med at ingen har sagt “jeg elsker dig” til personen rammer! Jeg kan kun sige, at det kommer til at ske for dig også en dag. Jeg var 22 år før nogen sagde det til mig.. og mine forældre sagde det for første gang for et par år siden. Jeg troede det var normalt..

  • Hej Miriam, jeg har sendt dig en mail. Bare så du er opmærksom på det, hvis den nu lander i spamfilteret 🙂 God dag!

  • Jeg tror slet ikke, det er så unormalt, selvom det er helt vildt ærgerligt, at det er sådan. Mange mennesker lever i en verden, hvor udtalte følelser er fy-fy.

Der er lukket for kommentarer.