Shhh… #62

Som nogen muligvis har opsnappet, føler jeg mig en smule uinspireret for tiden, hvilket forklarer, hvorfor I måske ikke ligefrem svømmer i indlæg i øjeblikket. Det sker for den gængse blogger med jævne mellemrum, og jeg satser gevaldigt på, at det går over inden længe, men skulle I ligge inde med noget, I skidegerne vil have et indlæg om, så er nu et glimrende tidspunkt at råbe op i kommentarfeltet. Råb også gerne, hvis I allerede har ønsket et indlæg engang, og jeg har lovet, men aldrig har leveret. Dem er der stensikkert en del af, fordi, I ved, mig og det der med huske at få ting gjort.

Indsend jeres anonyme hemmeligheder lige her og giv mig samtidig en undskyldning for at holde pause med en virkelig tung, victoriansk roman. Much appreciated!

Kommentarer (32)

 • yay der er gode sager i dag 😀 Og shiiiit hvor gad jeg godt at jeg 1) havde nogle aktier og 2) at de var 1,3 mill værd holy crap hvor er jeg misundelig 😉

 • Haha, jeg er vild med og en anelse chokeret over hende, der har brugt 1800 kroner på Candy crush. Jeg har også selv været rimelig afhængig af det spil, men jeg var altså for nærig til at bruge penge på ekstra liv 😉 Og så hele 1800 kroner – shit, man kan få mange liv for det!!

 • Uuuuh, gad nok vide om den med familien og intelligens også af og til føler sig “uden for” i familien, for at være “klog”? Det der med på den ene side at blive beundret, men på den anden side også bliver mobbet. Træls, i hvert fald!

  – held og lykke til hende med kuverterne. Det er altid bedre at komme igennem dem, end at ignorere dem.

  http://www.moonlitmadness.dk

 • Den med børnehaven og den muslimske dreng. Har seriøst så ofte prøvet at komme hjem fra mit gamle arbejde i børnehave og pludselig blevet i tvivl om jeg nu kom til at give en af de muslimske børn frikadeller eller leverpostej..

 • …og jeg som har dårlig samvittighed over at jeg ikke har fortalt min kæreste at jeg hemmeligt har opsparet 12.000 kr, fordi jeg vil gemme dem til en rejse til migselv sammen med en veninde, uden han kan kommentere at der ikke er penge til det. Det er jo små penge ift hende med aktierne – holy shit det er mange penge! 😀 godt for hende!!

  http://www.singlehviskeren.dk

 • Til den med dadelkuglerne så kan jeg anbefale kraftigt at vende dem i mørk chokolade og endnu mere at søge efter Snickers kugler. Det er dadelkugler med peabutbutter og smager fååårking godt og usundt (som de skal! Ikke alt det der.. Sundhedsvæsen…) ;p

 • Til den med dadelkuglerne så kan jeg anbefale kraftigt at vende dem i mørk chokolade og endnu mere at søge efter Snickers kugler. Det er dadelkugler med peabutbutter og smager fååårking godt og usundt (som de skal! Ikke alt det der.. Sundhedsvæsen…) ;p

 • Den med øjenbrynene… Hvad er gode/dårlige øjenbryn? Snakkede også med en veninde om det en dag.. nogen synes jo at store fyldige, naturlige øjenbryn er pæne og andre synes at tynde, tatoverede øjenbryn er flotte..

 • Man kan også bare sætte uret på sin telefon et døgn frem, hoppe ind i Candy crush og se man har fået 5 nye liv, og så tilbage og sætte uret så det passer igen. De 5 liv bliver i spillet.. Jeg mangler aldrig liv.. Kun det virkelige, åbenbart. Hilsen nørden på level 751.

 • Wow, jeg blev helt overrasket over hemmeligheden med 12-talspigen. Jeg sidder selv i helt samme båd. Jeg troede helt ærligt, jeg var den eneste! Alle i min omgangskreds ser på mig som en pligtopfyldende pige, der ikke går op i andet end skole, lektier og arbejde, og ved siden af dette ser jeg fast en sugardaddy, som ingen kender til 😉

  Nu ved jeg ikke, om dette er tilladt at skrive, men hvis indsenderen af hemmeligheden læser denne besked, må du meget gerne sende mig en mail på vintageftw@gmail.com, kunne godt tænke mig at skrive lidt med dig – er som sagt meget overrasket over at finde en ung pige, der lever samme “dobbeltliv”, som jeg selv gør.

 • 1,3 MILL?! tror vedkommende mener MIO. og ikke MILL.
  Tvivler stærkt på, at hun (?) har aktier for 1,3 milliarder….

 • Jeg skal være ærlig og indrømme, at jeg har smidt penge efter det i desperate tider. Men jeg har heldigvis ikke råd til den slags beløb!

 • Jeg tror, det er lige så frustrerende at være den eneste kloge, som at være den eneste dumme. Det er altid nederen at være et sort får.

 • Det er nok individuelt. I min verden er dårlige øjenbryn nogle, der er håbløst fejlplukkede eller alt for overdrevne i den ene eller den anden retning.

 • Mill. er ikke den korrekte forkortelse for hverken milliard eller million. Det hedder enten mio. eller mia. Men ja, jeg gætter også på, der er tale om million her. 🙂

 • Jeg synes det kunne være spændende at hører fra nogle af de mest spændende hemmeligheds indehaverer. altså dem som dine læsere kommentere mest på.
  sådan at den person der har indsendt hemmeligheden fortæller, selvfølgelig annonymt, mere baggrund.

  Hvordan du får fat i de personer må du fikse 😉

  Ellers savner jeg noget single snak fra dig… I know at du måske ikke har et vildt singleliv. Meeeean noget må der være at sjsktskrive

 • Anonym – please forklar! Jeg har lige gjort det, og brugt alle mine liv. Og pludselig siger candy crush at jeg skal vente 62 timer!!! ARGHH! Det er jo pludselig meget værre end de 5! Hilfe.
  Hilsen den tydeligt desperate 😀

 • Gå ind i tiden, sæt det en uge frem, åben Candy Crush, luk det ned igen, gå ind i tid igen og sæt det tilbage til automatisk. Så skulle de 62 timer gerne være væk. 🙂
  Hver gang man ændre tiden, skal man kun gå ind i spillet, men ikke spille det, før man har ændret tilbage til automatisk tid igen. Når det så er gjort, så har du 5 friske lækre liv igen 😀 …

  Jeg fik tippet i sidste uge, og laver nu ikke andet. Juhuuuuu … 😉

 • Jeg har også mega angst for balloner! De lugter, lave klamme lyde og går i stykker, ieuw altså!

 • Haha, ja, gode idéer er der nok af, hvis bare man overlader alt det praktisk til mig, haha! 😀 Jeg har et sygt kedeligt singleliv, men det er resten af mit liv jo også, og det er der tilsyneladende alligevel nogen, der finder interessant. 😉

 • Jeg er også hunderæd for det lort! Brugte hele min barndom på at frygte tvungen ballondans til fødselsdage og folk, der gned balloner i håret på én!

  Min datter må ikke have balloner, når jeg er hjemme – det kan hun så få lov at lægge i bunken af barndomstraumer…

Der er lukket for kommentarer.