Hvordan kan man sige nej? De bedste spons-tilbud.

Jeg kunne ikke finde et passende billede, så her er et gammelt snapshot af Frank, der prøver at nasse pizza.

Når man ender en mascara-anmeldelse med “Det’ noget lort! Hold jer væk fra det!”, så er det lidt, som om man ikke rigtigt svømmer i tilbud fra PR-firmaer, der vil samarbejde med én. Hallo, hvad blev der af “any publicity is good publicity?” Ind imellem er der dog stadig folk, der prøver lykken. Sender mig mails med produkter, de vil have mig til at skrive om. Og nogle gange er de produkter lidt mærkelige. Her er en liste over mine favoritter:

– Reservedele til biler

– Sexlegetøj

– Konfirmationskjoler

– En bog om fodbold

– Håndvægte

– Håndklæder

– Tage (Sådan nogle man putter oven på et hus. Seriøst.)

– Et modeshow i Herning

– Hampeprodukter (De knap så ryg-bare af slagsen.)

– Omkring femten forskellige tøjsælgende sider, der vil overhælde mig med penge – dog på den betingelse, at jeg ikke fortæller mine læsere, at indlæggene er sponsorerede. Why you no play fair?!


Er I i virkeligheden lidt skuffede over de manglende hustagsindlæg? 😉

Kommentarer (33)

Der er lukket for kommentarer.