Trends, jeg ikke forstår #4

1. Madame Pom Pom. Det er ikke, fordi jeg synes, de er grimme. Det gør jeg ikke. Men vi er enige om, at de bare er fancy elastikstykker med en knude i enden, ikke? Til 80 kroner?

2. Normcore. I årevis har modebranchen formanet os om vigtigheden ved personlig stil og forgudet folk som Anna Dello Russo, som, let’s face it, ofte bare ser lidt fjollet ud, og nu skal vi pludselig til at være røvkedelige og ligne hinanden allesammen? I call bullshit.

3. Bum bags. Bare fordi I giver dem et nyt navn, er det jo stadig bæltetasker. Det ultimative turist-item.

4. Hele verden spasser ud over Marsala, og jeg var ikke engang klar over, at Pantones “color of the year” var noget, man sådan skulle gå op i. Og jeg mener, det er da en meget pæn farve, det er det da. Men har vi ikke set den en million gange før?

5. Mom jeans. Seriøst? Mom jeans har jo netop fået deres navn, fordi det er sådan nogle, man begynder at gå med, når man får for travlt med alt muligt andet til at gå op i, hvad man tager på. De er per definition uklædelige!

6. Okay, okay, jeg ved godt, jeg ikke er så god til sneakers generelt, men jeg kan trods alt godt se, at nogle sneakers er pænere end andre. Chanels design er bare så utroligt spot on de der kondisko, (for dengang hed de kondisko,) min far rendte rundt med i start-90’erne.

7. Kitten heels. Åh, jeg ville så gerne kunne lide dem. Men det kan jeg ikke.

Kommentarer (33)

 • Jeg er heller ikke ovenud begejstret for kitten heels, MEN jeg er et 183 cm langt hylster og Guderne skal vide at jeg ELSKER stiletter!!! Dog bliver jeg snildt 190 cm høj med de stylter på, så jeg ifører mig til tider kitten heels for at få holdningen og følelsen af stiletter 🙂

 • HØRT! jeg er rørende enig i det hele faktisk! But why? Jeg begriber ikke hvordan nogen kan finde på at give flere tusinde for virkelig ækle kondisko bare fordi de er Chanel, og well alt det andet! Folk er gale, virkelig gale!

 • Hahahahaha! Love it! Og det værste er, at jeg selv ofte finder mig fanget i disse trends, helt uden i virkeligheden selv at have taget stilling til dem. Bare et får i flokken er man!

 • Jeg har lidt en teori, om at nogle Chanel-designere har ville teste, om de kunne sælge alt, så længe det har et chanel-logo på sig. Det er lige før, at jeg hellere ville eje et par Nike shox (LIGE før!)
  Endnu en lidt uforståelig trend. Sokker i sandalerne.. Kan man holde op med det..

 • De der grimme bukser fra H&M – der for det første er for korte, og for det andet, så er de spættet op forneden. Stop tak!

 • Kitten heels giver rigtig god mening, når man har slidgigt i fødderne og ikke kan gå med høje hæle, men alligevel gerne vil være lidt fin. Resten kan jeg hverken komme med medicinske eller andre rationelle forklaringer på.

 • Haha jeg bruger faktisk meget min bæltetaske og kalder den for min “spasserpasser” når jeg er fuld ��køn er den ikke men for satan det er fedt at komme hjem med alt sit lort!

 • Gud, hvor er jeg umanerligt enig med dig – ISÆR de der mom jeans! Jeg troede de første mange gange, jeg stødte på dem på modeblogs, at det var ironiske indlæg. Lige som jeg troede med culotten. Men nej… atter må producenterne have tænkt: ” Vi prøver lige, om vi kan få nogle til at hoppe på den”.

 • Det er lige præcis derfor, jeg gerne vil synes om dem! Jeg er slet ikke lige så høj som dig, men jeg kan stadig godt føle mig alt for høj i stilletter, så det ville være rart, hvis man kunne opnå det samme med lidt lavere hæle… Jeg KAN bare ikke få mig selv til at synes om dem!

 • Nogle mennesker kan tilsyneladende virkelig godt lide dem. Det synes jeg næsten er endnu mærkeligere end Chanel for Chanels skyld!

 • Njaeh, der er nu forskel på 90'er-jeans og mom jeans i min verden. 90'er-jeans kan sagtens være flatterende, men de jeans, der er moderne nu, går vitterligt under betegnelsen “mom jeans”, og de klæder ingen!

 • Ork, jeg kan se masser af fordele ved kitten heels. Det er derfor, jeg så gerne ville kunne lide dem. De ville gøre mit liv meget nemmere! Jeg kan bare ikke få mig selv til at kunne lide designet!

 • Jeg er 100% med dig! Bortset fra det med farven, men det er bare fordi jeg ikke var klar over det, så har ikke kunne undre mig over det. Og så de der culotte-bukser! Stop!

 • Jeg fandt engang sådan et par bukser i en genbrug, og tog dem på. Min daværende kæreste konstaterede tørt at jeg lignede Brenda fra Beverly og at min røv blev lang… afleverede dem i en genbrug kort tid efter.. Her 5 år efter er jeg stadig bitter..

 • Jeg er glad for, at culottes ikke er slået sådan gennemgående igennem. De fleste har vist undgået at blive ramt af den trend! 😀

 • Jeg forstaar virkelig ikke, at de der Chanel “sneaks” er blevet saa populaere. De er frygtelig grimme. Dog passer de egentlig ret godt til mom jeans. Der er vel noget 90'er over looket. Ikke at det bliver mindre grimt af det. Haha.

Der er lukket for kommentarer.