Warning: Declaration of YOOtheme\Theme\Wordpress\MenuWalker::walk($elements, $max_depth) should be compatible with Walker::walk($elements, $max_depth, ...$args) in /customers/8/f/4/miriamsblok.dk/httpd.www/wp-content/themes/yootheme/vendor/yootheme/theme/platforms/wordpress/src/Wordpress/MenuWalker.php on line 112

Trends, jeg ikke forstår #4

1. Madame Pom Pom. Det er ikke, fordi jeg synes, de er grimme. Det gør jeg ikke. Men vi er enige om, at de bare er fancy elastikstykker med en knude i enden, ikke? Til 80 kroner?

2. Normcore. I årevis har modebranchen formanet os om vigtigheden ved personlig stil og forgudet folk som Anna Dello Russo, som, let’s face it, ofte bare ser lidt fjollet ud, og nu skal vi pludselig til at være røvkedelige og ligne hinanden allesammen? I call bullshit.

3. Bum bags. Bare fordi I giver dem et nyt navn, er det jo stadig bæltetasker. Det ultimative turist-item.

4. Hele verden spasser ud over Marsala, og jeg var ikke engang klar over, at Pantones “color of the year” var noget, man sådan skulle gå op i. Og jeg mener, det er da en meget pæn farve, det er det da. Men har vi ikke set den en million gange før?

5. Mom jeans. Seriøst? Mom jeans har jo netop fået deres navn, fordi det er sådan nogle, man begynder at gå med, når man får for travlt med alt muligt andet til at gå op i, hvad man tager på. De er per definition uklædelige!

6. Okay, okay, jeg ved godt, jeg ikke er så god til sneakers generelt, men jeg kan trods alt godt se, at nogle sneakers er pænere end andre. Chanels design er bare så utroligt spot on de der kondisko, (for dengang hed de kondisko,) min far rendte rundt med i start-90’erne.

7. Kitten heels. Åh, jeg ville så gerne kunne lide dem. Men det kan jeg ikke.

Comments (33)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.