Jeg er jo Bridget Jones #164

1. Brugte så lang tid på at finde ud af, om jeg ville have de her sko med eller uden peep-toe, at de nu begge er udsolgt. Verdammt!

2. Var til eksamen i dag. Jeg plejer at cykle ud på KUA, men da jeg var kommet 20 meter, var jeg allerede foruroligende tæt på at have pandaøjne grundet heftigt regnvejr, så jeg skiftede over til det offentlige. Det var imidlertid undsluppet min hukommelse, hvor lang tid den slags tager, så jeg nåede op på KUA kl. 9.47 – kun lige i tide til at ønske min holdkammerat, der skulle op 9.50, held og lykke.

3. …Troede jeg. Det viste sig så, at de havde lavet om på skemaet, og det var mig, der skulle op 9.50. Panik! Holy shitballs, jeg var vitterligt tre minutter fra at skulle tage de sidste to måneders eksamenshelvede om igen. (Det gik i øvrigt fint. Heldigvis.)

4. Frank er især begejstret for, at det er slut med det der eksamen nu, tror jeg. Min mundtlige i dag startede nemlig med et oplæg fra min side, hvilket betyder, at jeg den sidste uges tid har jagtet katten rundt i min lejlighed for at få ham til at agere publikum. Han ved efterhånden lige så meget om victoriansk feminisme som mig.

5. Veninde sådan lidt casual under bifdate: “Jeg flytter i øvrigt til Berlin d. 1. februar.”

6. Min første, meget støttende, indskydelse: “Men du taler jo herredårligt tysk!”

7. Jeg har glemt min skraber og min ansigtsvask hjemme hos mine forældre. (Det er ved at være et fast ritual.) Havde tænkt, at jeg da sagtens kunne undvære dem, indtil de kommer til København næste weekend, men der er helt ærligt begyndt at gå temmelig meget huleboer i mit look.

8. Muntrer mig selv op med, at der jo heldigvis ikke er nogen, der skal se mig nøgen, indtil jeg kommer i tanke om, at det egentlig ikke er så opmuntrende.

9. Kører Criminal Minds-maraton for tiden. Det er en virkelig fantastisk serie, hvis man ser bort fra det faktum, at den får én til at mistænke alle for at være seriemordere.

10. Der ligger omtrent 29 par strømpebukser i mit skab, og hvert eneste par er løbet. Hvordan kan vi sende en mand til månen, men stadig ikke lave strømpebukser, der reelt kan holde til at blive gået med?!

Kommentarer (34)

 • Årh nogle lækre sko, virkelig ærgerligt at du har misset dem! Jeg ville i øvrigt helt klart stemme for dem uden peeptoe. Nu har jeg også selv lyst til at købe dem. Øv for udsolgt, altså.

 • Fuck jer, strømpebukseproducenter

  10) De findes. Der er bare ikke penge i dem! Tror de blev opfundet allerede i midten af det 20. århundrede!

 • HØRT til det med strømpebukser, hold nu kæft hvor er det irriterende og nye er jo mega dyre! Tillykke med veloverstået eksamen, hvor må det være fantastisk! Kryds lige fingre for at det også går nogenlunde fornuftigt for mig på torsdag så jeg kan være færdig med skole for good. Please!

 • Jeg er lige hoppet med på Criminal Minds. Jeg er ikke obsessed, men nøj hvor er Spencer Reid bare cute når han begynder på sine oplæsningsagtige monologer <3

 • De er såmænd fra Asos, men som sagt desværre udsolgt pt. Hvis du er sådan en, der svømmer i penge, kan man vist stadig få skoene, de er en knock-off af. De er fra Gianvito Rossi.

 • Jeg har mine strømpebukser i 100 år. Køber nogle tykke nogle fra et japansk mærke der hedder Tabio, og så selvfølgelig Wolford. De er sgu pengene værd!

 • Præcis – de strømper findes allerede, vi må bare ikke købe dem! Prøv at google “planned obsolescence”… eller lad være, hvis du ikke har lyst til at blive (endnu mere) arrig 😉

 • Hej Miriam. Hmm er det dem fra New Look, på Asos? For så har jeg et par stående, helt ubrugte i str 39 – jeg har enten været for fuld eller for ædru til at have dem på. Aner ikke hvad din str er, men hvis du er interesseret, så smid mig en mail på kmterman@hotmail.com
  Hilsen Karen

 • Jeg er så meget fan af Criminal Minds. Men den serie er også skyld i, at jeg ikke tør sove med åbent vindue om natten mere, selvom det er MEGA varmt. Jeg kigger også altid under sengen … hmm. Men det er herre godt.

 • Jeg har et par som er SINDSYGT gode .. De har også været vasket 100 gange .. Og de er ikke løbet endnu .. Min store krise er så at jeg ikke kan komme på hvor jeg købte dem!!! 🙁

 • Jeg har også ét par som stadig holder på femte år! De er 80-100 denier tror jeg. En veninde lavede engang et hul med en smøg på baglåret af dem, men ellers fejler de ingenting. De er fra Hennes & Mauritz. Jeg har prøvet at købe strømpebukser der siden men de holder bare ikke som de gamle jeg har!

 • Jeg elsker Bridget. Og ja, hvad i alverden sker der for nummer 10? Nylon er jo i virkeligheden et sindssygt stærkt materiale, helt ærligt. Det kan virkelig få mig op i det røde felt, alle de penge man bruger på ubrugelige strømpebukser.

 • Er totalt med på Criminal Minds og ser alle sæsonerne igennem sådan uden stop. Så når 9ende er slut starter jeg forfra.

  Og så med skoene; jeg har dem uden peep-toe fra Asos. I en 37, hvis det er. Ubrugte, for jeg har sjovt nok også været for ædru/fuld til dem. Jeg kan fanges på bitchplease.dk / mail (a) bitchplease.dk
  Og så har jeg altså også dem fra MossCopenhagen i samme størrelse (ja, jeg ved godt det er lidt dumt), som dog på ingen måder er ligeså gode at have på. Men altså tilsvarende pæne. Købte dem i den der Moss-halv-pris-butik, der på hjørnet af (.. den gade hvor Stilleben ligger) tæt v. den store H&M på Axeltorv. Giver det mening? Anyway, hvis du må have dem – så køb der – halv pris 🙂

 • Altså, så mange I er, der har hapset dem! Jeg kan desværre meget langt fra være i en 37, men jeg har heldigvis hapset et par returnerede par fra Asos!

Der er lukket for kommentarer.