Shhh… #50 (Og glædelig jul!)

Jeg er stadig tredive forskellige slags bagud. Der er hverken blevet svaret på kommentarer eller emails i umindelige tider, og Frank har udviklet en tendens til at lægge sig på den bog, jeg er ved at læse, når han mener, han ikke får nok opmærksomhed.

Men i dag lægger jeg dårlig samvittighed på hylden, og råber hurra og tillykke med de 2014(ish) til Jesus, den gamle svinger. Jeg har pebernøddeånde, julescrunchie i håret og om lidt vil jeg gå ned og uddele krammere til mine bedsteforældre, der netop er ankommet, mens jeg forsøger at få min mave, der skriger efter and, til at holde sin kæft. Jeg fucking elsker jul!

Hvis I har problemer med at få tiden til at gå, er her en lille gave fra mig: 24 hemmeligheder, én for hver dag i nedtællingsfasen. Og som altid: I kan selv indsende her, hvis I lyster. Og det gør I selvfølgelig. 😉

Rigtig glædelig jul fra mig og Franken!

Kommentarer (21)

Der er lukket for kommentarer.