Tip: A-England, nu i Danmark!

Hvis man lavede statistik over al min neglelakbegejstring på bloggen, så ville en rum del af den handle om det engelske indie-mærke, A-England. De laver nogle af mine yndlingslakker i hele verden, og endelig, endelig, endelig har de fået en dansk forhandler! Hurra! Det er LuxBeauty, der har fået øjnene op for guldgruben, og jeg er tre forskellige slags lykkelig.

I den forbindelse har jeg leget med juletema på neglene med to lakker fra den nyeste kollektion. Som altid er kvaliteten above and beyond, og begge lakker dækker uden problem i første lag, hvilket jeg personligt er helt tosset med. Det har muligvis noget at gøre med, at jeg altid er ca. 10 minutter bagud i alt, jeg gør, og derfor næsten altid tyr til min A-England samling, når jeg har stress på, for så er neglelakken klaret i en ruf og heller ikke smadret to minutter senere, når jeg stikker hånden i en vante.

Efter jeg snakkede om water decals for noget tid siden, har jeg fået en del spørgsmål, om det ikke bare er nemmere at bruge nail stickers? Så det har jeg testet. Queen of Scots er derfor belagt med water decals, mens Virgin Queen er med stickers. Dommen er som følger: Jo, stickers er lettere at arbejde med. Men resultatet er hverken lige så pænt eller praktisk som med water decals. Selv med dobbelt lag topcoat, var overfladen på mine negle ikke glat – der var synlige buler, hvor klistermærkerne sad – og den ene stjerne blev ved med at springe op i siden, hvorimod mine water decals straks gik i ét med overfladen og holdt sig pæne, til jeg fjernede lakken igen. Så selvom det er en anelse mere tidskrævende, er jeg hundrede procent team water decals. Faktisk er det en teknik, jeg kun bliver mere og mere begejstret for… Og det hjælper ikke just på det, at de kan fås for en slik på eKajen.

A-England er 3-free (dvs uden tre af de mest giftige stoffer, der typisk findes i neglelak) og derudover naturligvis cruelty free. Adina, der står bag mærket, er nemlig fellow cat lady og har sågar en brite ligesom undertegnede. Han hedder Tristam, og der er selvfølgelig opkaldt en lak efter ham. Jeg elsker det så meget! Se hele LuxBeauty temmelig imponerende udvalg af A-England her… Jeg hæfter dog ikke for konsekvenserne! 😉

Lakkerne er tilsendt til anmeldelse. I regret nothing!

Kommentarer (8)

Der er lukket for kommentarer.