Sære søgeord – Oktober

Nogle gange googler folk nogle virkelig sære ting. Og nogle gang leder de virkelig sære ting dem af uransagelige årsager ind på bloggen. Her er oktobers mærkeligste søgeord:

Vanvittige sjove facebook statusser – Det er mig! Der er intet andet end den slags inde på bloggens Facebook! Og i dag er der også et billede af Frank i Halloween-kostume. (Skamløs selvpromovering.)

Meget tynde øjenbryn – Please don’t. De af os, der var teenagere omkring årtusindeskiftet, kæmper stadig med at gro vores ud igen…

Jeg er en snob – Det er jeg også! Vi burde lave en klub, hvor vi bare sidder og pointerer, hvordan vi er meget bedre end alle andre.

Ligegyldigt hvad der måtte ske i mit liv, skal jeg sgu aldrig så meget som i nærheden af nogen af spasserne, hverken xer, eller andre fra før!! – Det her er den mærkeligste ting at søge. Sådan, nogensinde.

Tændstikmand kravler – Men hvordan? Tændstikmænd har da ingen knæ?

Hader mennesker der ikke kan lide dyr – Altså, hader er måske et lidt stærkt ord, men jeg ser også lidt skævt til folk, der ikke bryder sig om dyr. Jeg er sikker på, det betyder, at de fejler et eller andet… Jeg mener, har I set Frank? Hvordan kan nogen ikke synes, Frank er bedårende?! Men så igen, jeg er sikker på, der sidder en masse mødre derude, der ikke helt kan forstå, at jeg synes, deres babyer ikke så meget er charmerende, som de er bæ- og larmproducenter.

Congrats søde – Det er en af de der ting, der ikke kan siges, uden man lyder udpræget sarkastisk.

Når jeg lige har glattet hår og kommer ud i fugtig vejr ser det forfærdelig ud. Arh yes. Jeg kalder det Monica fra Venner på Barbados-syndromet. Der er ikke så meget at gøre ved det. Accepter din skæbne og sæt håret op.

Mænd er idioter – Indeed.

Kommentarer (11)

Der er lukket for kommentarer.