Hey forresten…

…Kan man nu få de her water decals, jeg skrev om her, og som nogle af jer var ret begejstrede for, ovre hos Foxy Fingertips.

…Er der i dag kun to måneder til juleaften, hvilket betyder, at man snart helt legit kan få lov til at gå juleamok uden at blive skudt ned af julehaderne. Hurra!

…Har jeg svært ved at forstå, at Katrine fra Gift ved første blik er lige så gammel som mig og har været single i kortere tid. Er det virkelig det sidste håb?

…Ville det være skønno, om I ville overveje at donere 3 timer til Dansk Flygtningehjælp d. 9 november. En vigtig sag der desværre drukner lidt i mængden af alle de andre gode sager.

…Begynder jeg at forstå, hvorfor nogle bloggere sælger ud. Seriøst, det er, som om jeg er blevet populær fra den ene dag til den anden, og nu vil alle lege med mig. En meget uvant følelse, når man normalt er et lidt sort får i blogland.

…Er jeg virkelig træt af at læse om Renée Zellwegers ansigt.

…Har jeg spist mere bacon de sidste to måneder, end jeg har resten af mit liv tilsammen. Jeg begynder at forstå hypen ved LCHF. Jojo. Man har et standpunkt, til man tager et nyt…

…Kunne jeg godt bruge en mand. Er der ikke nogen af jer, der har en smækker bror og gerne vil have Frank i familien?

Kommentarer (11)

 • Jeg synes sgu godt man må sælge ud! Med måde, that is. En blog er vel som et bi-job, især når andre får øjnene op for en, og så synes jeg det er helt fair at man tilpasser sig “jobbet”, så længe man har sig selv med i det. Så længe jeg ikke skal se på spritnye sponsorerede culottes og en ny Balenciaga taske hver uge, then it's all good in the hood.

 • Min bror er til salg!
  – 26 år.
  – Renlig.
  – I gang med sit speciale på kandidaten i et eller andet økonomi/marketing halløj.
  – Flot fyr (Tror jeg da nok…. svært at vurdere som lillesøster, da brødre altid er lidt klammo).
  – Kan lide dyr.
  – Har et deltidsjob ved siden af studie.
  – Hans største ønske er en verden, hvor alle mænd er i jakkesæt og kvinderne i stilletter…..
  – Nåh ja, så har han en kæreste, men hun er bange for vores hund…og vores kat.. fugle er også psykopatmorderer i hendes øjne. Nogen gange ser hun også lidt nervøs ud omkring mine akvariefisk…. Ergo du skal komme ind og feje benene væk under ham, med din Bridget Jones charme! Så jeg ikke behøver lukke mine højtelskede dyr væk, når hun spiser med……..

 • Denne her date har min fulde stötte! 😀 Han lyder som noget for dig Miriam. Og skulle det vise sig, at väre en fuser, saa kan der med sikkerhed blive et fint grunde-til-ikke-at-date-läsers-bror-indläg ud af det. Med andre ord kan det kun blive en win! 😉

 • Meget smukke negle 🙂 Jeg vil måske få tid til at gøre kunsten efter en skønne dag 🙂

  Jeg vil lige høre dig om noget vigtigt. I aften er jo den store indsamling til Knæk Cancer og igår samlede Vild med Dans tæt på 30 millioner ind 🙂
  Vil DU og dine skønne LÆSERE være med til at KNÆKKE CANCER via “Danske Bloggers indsamling til Knæk Cancer” – Hvor Bloggere og Læsere sammen gør en forskel 🙂
  Vores indsamling løber til den 14.nov.-14

  Jeg har selv alvorlig kræft og kender mange med kræft og de som desværre ikke overlevede. Hver dag dør 42 danskere af kræft. Det kan alle vi i Blogland hjælpe med at gøre en forskel til.
  Er I med?? Det er enkelt, se hvordan ved et tryk på mit navn eller følge dette link:
  http://mariahoffbeck.blogspot.dk/2014/10/knk-cancer-danmark-rundt-nu.html

  Håber at høre fra dig om du laver et tilsvarende indlæg, eller…………
  God dag ønskes fra Maria

 • Jaaah jul! Jeg nynnede julesange for første gang i går 🙂 Og har fundet ud af at Fakta har honninghjerter i deres bake off-sortiment! Det er vel også nu, at man 'må' begynde at spise risengrød hver aften?! 🙂

 • Min kæreste er JULEHADER! Og det er lidt svært, når jul er min ynglingstid (vi er faktisk ret spot on med Live fra Lolland og Hr. Mand!) Han afskyer hele december, minus gløgg og æbleskiver(!) I år har nissen uppet sig og købt Bülows lakridskalender -jeg håber virkelig, at det vil bløde ham op (og måske ikke blive sur, hvis jeg køber diverse ting fra Illums juletingssalg- måejedetderlilleguldglimmerjuletræ <3)

 • Jamen at tjene penge er vel heller ikke det samme som at sælge ud. At tjene penge for enhver pris og dermed gå på kompromis med bloggens kvalitet, dét er at sælge ud.

 • Man skal ikke stole på folk, der ikke kan lide dyr! Send du brormand over til mig, så kan vi allesammen lykkeligt spise aftensmad fuld af kattehår. <3

 • Nej, jeg har valgt ikke at skrive om Knæk Cancer, da det i forvejen får så meget opmærksomhed. Det er også derfor, jeg i dette indlæg har nævnt Dansk Flygtninerhjælp i stedet.

Der er lukket for kommentarer.