New Love / Makeup tip

Tilbage i juli var Frank og jeg på sommerferie hos mine forældre, hvor jeg opdagede genialitetsbutikken, der er Normal. (Der er i øvrigt i skrivende stund hele tre butikker på vej til Københavnsområdet. Hurra!) I butikken fandt jeg mig blandt andet W7-paletten In the Buff, der er en dupe af den nærmest allestedsnærværende Naked 2 fra Urban Decay. Og jeg elskede den! For nylig fik jeg så nys om, at Normal også har fået In the Nude hjem, som – ikke overraskende – er en dupe for Naked 3. Der er stadig tale om brune nuancer, men disse er lige en anelse varmere, og eftersom prisen stadig er de latterligt lave 50 kroner, kunne jeg ikke andet end at bede min mor købe en og tage den med til mig, da hun kom forbi København for et par dage siden. Hvilket hun gjorde. Købte en, altså. Sammen med godbidder til kattemissen, for de er nemlig også meget billigere i Normal. Dobbelt win.

Er mindst lige så glad for den her, som jeg er for In the Buff. Den er seriøst bare pissepæn. Og billig. Og det er to adjektiver, jeg virkelig godt kan lide! Så er I heldige jyder eller fynboer med en Normal i nærheden, så kan jeg kun anbefale at smide den her i kurven. Er I uheldige københavnere, så må I lige vente tålmodigt et par måneder endnu, før I kan lave samme stunt.

Kommentarer (13)

  • Men er kvaliteten god, synes du? Jeg “swatchede” også lige nogle af farverne, da jeg var i Normal, og jeg syntes ikke, det var noget, men nu bliver jeg i tvivl! Hvis den er lige så god som Naked eller bare tæt på, så vil jeg da også have fingrene i den! 😀

  • Altså, farverne er jo præcis de samme, kvaliteten må være op til den enkelte. Jeg synes, den er rigtig fin, men jeg kan så heller ikke forstå hypen omkring Urban Decay. Generelt synes jeg ikke, øjenskygge er et af de områder, hvor kvalitet (læs: pris) har så meget at skulle have sagt. I hvert fald ikke på mine øjenlåg. Der holder det hele nogenlunde ens.

  • Det har du nok ret i, selvom jeg elsker en god pigmenteret øjenskygge! Men en primer kan nu også “redde” de fleste øjenskygger! 😀

  • Nogen af farverne i paletten ser en smule matte ud, er de det? Jeg vil gerne bruge øjenskygge noget mere, men der skal ikke være nogen form for glimmer i eller skinne alt for meget 😛

  • Personligt synes jeg, de er helt fint pigmenterede. Men igen, det er jo en smagssag. Jeg foretrækker generelt mine mørke farver med mindre pigment. Så er det lettere at bygge en farve op, som det passer mig. 🙂

  • Der er tre af farverne, der er matte, så det ville måske være lidt spild at gå efter denne specifikke palette i dit tilfælde. Både GOSH og Rimmel har dog nogle fine, matte øjenskygger, så vidt jeg husker. 🙂

  • Det er seriøst for lidt, jeg kommer ud. Specielt når jeg bor et stenkast fra gågaden og stadig var intetanende omkring Normals eksistens i Odense. Tak!

  • Det bliver vist godt bekendtskab mellem mig og Normal når de åbner på vesterbrogade 😉 Har de andre makeup mærker? Eller er det sådan noget der skifter hele tiden?

  • Jeg tror, de har en del mærker fast, men udover det er udvalget nok lidt skiftende. Nu går jeg mest efter neglelak, og der har de alt muligt (OPI, Ciaté, Essie, CalvinKlein, bl.a.), men altid tidligere sæsoner, og udvalget skifter også fra butik til butik. Men der er altid en del at vælge imellem, som jeg har oplevet det. 🙂

  • Åh Gud!!! Tror mit hjerte kom til at slå lidt hurtigere da du sagde det med neglelak, for min neglelak samling er slet ikke stor nok

Der er lukket for kommentarer.