Jeg er jo Bridget Jones #152

1. Var til skolagersalg i går. De fleste af skoene kostede 3-400 kroner, men jeg forelskede mig naturligvis hovedkulds i et par Alexander Wang til 2200.

2. Tænkte: “Fuck it, jeg finder dem bare billigere på nettet.” Det er lykkedes mig at opstøve et eneste par. Ved et slags mirakel er de rent faktisk min størrelse… Og koster 200 mere, end de gjorde på lagersalget. Suk.

3. Den sløje blogging de sidste par dage kommer sig af, at strømstikket til min computer lagde sig til at dø. (Jeg giver i øvrigt altid den slags updates på Facebook.) Nogle mennesker kan ikke leve uden deres telefon – jeg kigger måske på min telefon tre gange i døgnet. Til gengæld kan jeg ikke leve uden min computer. Det var et usædvanligt stramt døgn, hvor jeg fik læst en del til uni, nusset med en til sidst ret modvillig Frank og indså, hvor sørgeligt et menneske, jeg er, der ikke engang kan finde ud af at underholde mig selv i et meget begrænset antal timer.

4. I tirsdags var jeg i biffen med en veninde. Vi så The Maze Runner, og den var fuldstændig vanvittig. Cirka midt inde fik jeg et chok så stort, at jeg forstrakte min nakke.

5. Inden filmen kom der en vældig rar læser hen og sagde hej. (Jeg eeeelsker, når I gør det, også selvom jeg er tredive gange mere akavet i virkeligheden, end jeg er på skrift.) Man kan tælle på en (måske to) hænder, hvor mange gange det er sket. Alligevel sker det næsten hver gang, når jeg er sammen med præcis den her veninde, hvorfor hun nu er fuldstændig overbevist om, at jeg er den sygeste kendis.

6. Mit sædvanlige vaskepulver var udsolgt, så jeg købte en ny slags. No big deal, bortset fra at det åbenbart er den slags, min ekskæreste brugte, og alt mit tøj nu lugter at ham. Pispispis.

7. I morgen rejser min niece til Indien. Hun er seks år. Jeg er 28, og jeg har aldrig været der.

8. I onsdags blev jeg vækket klokken simpelthen så tidligt af en høj bippen og nåede et par sekunder desperat at lede efter Frank, fordi jeg var overbevist om, at der var ild i hele hytten. Det viste sig imidlertid at være mit minutur, der åbenbart får røgalarmstendenser, når det er ved at løbe tør for batteri.

9. Tidligere på natten vågnede jeg i øvrigt af noget, der kildede mig på armen. Jeg gik ud fra, at det var en flue eller noget, så jeg slog hånden ud, og fik dræbt dyret. Dagen efter kunne jeg imidlertid se liget af et virkelig scary udseende dyr på min væg, der havde både vinger og behårede ben. What the actual fuck?!

10. (GREY’S ANATOMY SPOILER, HVIS MAN IKKE ER FÆRDIG MED SÆSON 10/IKKE HAR HØRT OM KONTRAKTAFSLUTNINGER!) I forgårs drømte jeg, at jeg sad med til en manuskriptgennemlæsning af Grey’s, da det pludselig gik op for mig, at Sandra Oh sad med til bords. Hun forklarede mig, at hun savnede rollen som Cristina så meget, at hun havde besluttet sig for at komme tilbage. Jeg blev så glad, at jeg begyndte at tude.

Kommentarer (25)

Der er lukket for kommentarer.