På standby

At være blogger er lidt ligesom at sidde i en rutchebane. Nogle gange sker der det store vilde, og nogle gange kører man bare sådan lidt ligeud. Lige nu sidder jeg der i vognen og venter på, at der skal komme et loop. Sådan i overført betydning. Jeg føler mig nemlig en anelse uinspireret for tiden. Og så alligevel ikke, for jeg har omkring 20 kladder, som gerne engang skulle blive nogle helstøbte indlæg, men lige nu vil de ikke rigtigt makke ret. Jeg når ca. halvvejs igennem, og så løber jeg tør for ord, selvom der er mere at sige. Og så må jeg pænt lægge skidtet fra mig lidt igen.

I mellemtiden sidder jeg så og triller tommelfingre, mens jeg overvejer præcis hvor meget Frank og hvor mange hemmeligheder, jeg kan tvangsfodre jer med, før det begynder at blive lidt ensformet det hele. Bliver lidt hidsig, når jeg ser andre bloggere lave geniale indlæg, som jeg burde have fundet på først. Forbander min hjerne, der er alt for begejstret for at lege feriebarn. Ønsker lidt, at jeg var et af de mennesker, der foretrak at cykle ned på Langelinie bare fordi frem for at sidde derhjemme og se Frasier. Men det er jeg ikke. Så jeg triller videre med mine tommelfingre, mens jeg (u)tålmodigt venter på den muse, der tilsyneladende har glemt min eksistens.

Det er også her, jeg naturligvis gladeligt tager imod idéer til indlæg, I gerne vil læse, hvis I skulle ligge inde med sådan nogle. I er så gode til at redde min røv. Bare ikke noget om politik, vel? Det forvandler på en eller anden måde altid fornuftige, voksne mennesker til mudderkastende børnehavebørn.

Kommentarer (26)

 • Flere serie-anbefalinger er altid godt.. 😀 Og jeg er også fan af mere Frank og flere hemmeligheder!

 • Jeg er ellers KÆMPE tilhænger af din blog og synes bestemt, at du er god til at variere i dine indlæg.

  Men her kommer nogle forslag til indlæg:
  1) Dine tanker om blogland
  2) Trends du ikke forstår
  3) Fremtidsvisioner – hvordan forestiller du dit liv ser ud om nogle år? Hehe, total klicheindlæg, men det er nu interessant alligevel! (beklager hvis du har svaret på det før)
  4) SPØRGERUNDE
  5) Kommende vinterkøb?
  6) Personlige indlæg (Eventuelt om ham ekskæresten, som du har omtalt et par gange?)
  7) Oversigt over nogle køb i år?
  8) Oversigt over dine bedste køb generelt
  9) Dine tanker om hvad du vil opnå med din blog?
  10) Sjove facts om dig selv (jaaaaaa, vi læsere vil jo så gerne have dem)

 • Som herre meget typen der er afhængig af din blog, bliver jeg jo nødt til at hjælpe!!

  1. sjove guides (hvordan den perfekte bytur med dertilhørende cheeseburger evt skal være, hvordan man begrænser sig i forhold til shopping, guide til at ha det nice som single osv osv)

  2. dig der ævler om kloge ting og debatten kører i kommentarfeltet

  3. guide til jyde i københavn

 • Når politik er udelukket, så er skolereformen det sikkert også – selv om det ville være utrolig interessant at få din vinkel på tingene. Og religion er vel også et sprængfarligt emne? Jeg har ellers sommetider undret mig over, at det er helt ok, at man må sværge til kostdiæter, tilbede kendte mennesker eller have nyreligiøsitet i alle farver og former, men hvis man er “traditionel” muslim eller kristen, bliver man ofte betragtet som værende hjælpeløs, der har brug for en mental sutteklud.

  … måske burde jeg finde på emner, som ikke potentielt får slået dig ihjel i kommentarfeltet, no? … mere Frank til folket …? 😉

 • Læste for nyligt en artikel om en modeblogger der indrømmede at hun brugte PhotoShop på sine billeder, for at se tyndere ud. Det kunne være fedt at læse et indlæg med dit syn på sådan noget fx. Generelt tanker om Blogland – jeg mangler ravage!!!

 • Jeg har ikke fulgt din blog så længe, men er begejstret 🙂 derfor kan det være mine forslag falder helt forkert så beklager jeg.
  – dine betragtninger om det danske uddannelsessystem … kan lære mig til at du har befundet dig en hel del år i disse rammer …
  – sammenligninger af bøger og de dertil hørende filmatiseringer …
  – køn og kvindekamp … kvinde er kvinde værst?
  – livs – og krops idealer

  Som sagt beklager jeg hvis det falder helt uden for bloggens “tone”
  Kh matilde

 • Gerne en oversigt over blogs, du læser. Og måske en humoristisk lille oversigt over typer af bloggere i blogland – hvad er deres typiske indlæg, hvordan fremstiller de sig selv, deres opførsel i kommentarerne, hvad prøver de at signalere med deres billeder/sprog/layout etc. Jeg synes selv, der er mange stereotyper i blogland, lad os tage et lille kig på dem 😉

 • Hvilke indlæg ville du ønske du havde fundet på? Såmfår du samtidig sendt gratis karma af sted:-)
  Og noget med sko… Drømmesko, sko til enhver alder, hvornår er man for gamle til sneaks, for ung til kondisko…
  Og så bare masser af hemmeligheder, og Frank.
  Og til sidst, synes tit det er hyggeligt med gæsteindlæg på blogs, men tænker tit, at det kunne være sejt, hvis bloggeren turde få læserne til at skrive dem… Du kan jo altid læse korrektur på dem inden de udgives;-)
  KH Signe L

 • Jeg kan simpelthen ikke få NOK af hemmelighederne- meremeremere, det er lidt som juleaften, når jeg kan se et nyt indlæg (hedder det indlæg?) om de famøse ting, som alle ikke ved. I.L.O.V.E.I.T!

 • Forslag:
  – En beskrivelse af dit liv om 10 år.
  – Hvordan du forstillede dig dit liv ville se ud nu, kontra hvordan det i virkeligheden er.
  – Hvordan kom du dig over din ekskæreste?
  – Beskrivelse af dit studie
  – Room tour
  – Hemmeligheder (oh yes – jeg elsker dem!)
  – Et indlæg om de hemmeligheder som er personlige, hvor du censurerer navnene fra
  – Top 5 yndlings lande/byer
  – Et indlæg om den perfekte søndag
  – Et indlæg om den perfekte weekend

  Ps. jeg elsker din blog – følger den flittigt!!

 • Du kan da meget apropos lave et indlæg ala “Indlæg, jeg ville ønske, at jeg havde skrevet..” om nogle af dine favorit blogindlæg 🙂

 • Noget om mænd! Og noget om kvinder/veninder!

  Og hvis du har mod på det så gerne mere om psyken og de opture og nedture, man har.

 • Følger din blog fast.
  Kom til at tænke på din kommentar om “Bibliotekaren Mirma” fra sidste indlæg vedr. sære søgeord.
  Måske kunne du lave nogle gode/sjove skriv om fordomme og om de er blevet be- eller afkræftet?

Der er lukket for kommentarer.