Servicemeddelelse

Jeg har rykket rundt på jer i nattens mulm og mørke. Eller, det vil sige, jeg har ikke, Bloglovin’ har. Jeg opdagede nemlig ved et tilfælde, at bloggen faktisk havde to sider derinde. Én tilknyttet den gamle adresse og én tilknyttet den nye. Så nu er de blevet kombineret, så vi allesammen hænger ud samme sted. Det burde ikke være noget, I lægger mærke til, men I kan altid lige tjekke, at I er blevet rykket med lige her, hvis I ligger inde med en panisk angst for at gå glip af noget. Fordi jeg jo enormt meget er bloggen med de breaking news.

Det betyder også, at de fleste af mine indlæglikes er røget i svinget, hvilket unægteligt får mig til at se en anelse upopulær ud. Men der kommer vel nye. (Håber jeg!) Det er i øvrigt skægt at se, hvad der høster likes, og hvad der ikke gør. Jeg prøver så vidt muligt at bruge likes som en indikator for, hvad I godt kan lide, men det er ikke altid helt nemt, fordi ét indlæg kan få vildt mange likes på Facebook, men næsten ingen på Bloglovin’ og omvendt. Og så er det et helt tredje indlæg, der indbringer kommentarer. I er en sær og uforudsigelig flok. Men jeg elsker jer alligevel!

Nu vil jeg prøve at se, om jeg kan lokke lidt blæk ud af min printer, så jeg kan få sendt min Zalando-kjole retur og dermed erhverve mig 229 kroner mere at bruge i Berlin. Og så håber jeg på at få mast endnu et indlæg ind senere om nogle fine ting, jeg har fået foræret. That’s right! Der er endelig nogen, der har givet mig gratis gaver! Hurra!

Kommentarer (11)

  • Altså ja og nej. Bloggere er jo så rigeligt kendt for at modtage gaver i massevis, men de er sjældent gratis. Som regel betaler man i form af tvunget positiv omtale, hvilket jeg ikke vil være med til. Og så er jeg fan af den barnlige alliteration i udtrykket, hvorfor jeg bruger det temmelig fast – kald det slang, hvis du vil 😉

  • Jeg er meget imponeret over, hvordan du fandt ud at at kombinere de to adresser på Bloglovin', det er ikke lykkedes mig… Synes i øvrigt det er imponerende, hvor bredt du rammer. Jeg tror, at det skyldes, at du har en autentisk, ærlig stemme, kombineret med en skrivestil og tone, som jeg altid vil kunne genkende. Synes derfor ikke du skal fokusere på 'likes,' men bare fortsætte det du har gang i!

  • Altså, jeg bruger udelukkede den der like-funktion til at gemme de indlæg, som jeg på en eller anden måde skal bruge senere. En opskrift, et tip om et par pæne sko eller en DIY. At jeg så aldrig får hverken lavet maden, købt skoene eller taget mig sammen til at lave en cool DIY er noget andet….
    Jeg ville nok bare sige, at jeg faktisk aldrig liker de indlæg, som jeg synes er nice. Tror måske andre har det på samme måde? I så fald skulle jeg nok like de fleste af dine indlæg!

  • Jeg ligger inde med en panisk angst for at gå glip af noget. Jeg læser bloggen fra min iPhone, og efter du har skiftet adresse, mangler markeringerne i teksten (altså hvis du henviser til tidligere indlæg ol.) Før var de fine og blå, nu ligner de resten af teksten. Så jeg trykker løs på forskellige ord undervejs, i håb om at der er gevinst. Giver det overhovedet mening? Og kan du hjælpe? Hilsen Marianne

  • Ork, det kan man slet ikke gøre selv, så der er ikke noget at sige til, at du har haft problemer med det. Jeg skrev en mail til deres kundeservice, som gjorde det for mig. Og tak for de rare ord. Jeg kunne heller aldrig finde på at lade andre diktere, hvad jeg skal smide på bloggen, men lidt feedback er ikke desto mindre rart. 😉

  • Langt, langt de fleste bruger overhovedet ikke funktionen, men der er en sjat, der gør, så jeg bruger bare informationen repræsentativt. De plejer at funke. 🙂

  • Hmmm, det lyder sært… Jeg gætter på, det er mobilversionen, der er lidt bugget, for det virker fin på computerversionen – der er de stadig blå. Ævs. Jeg må lige kigge på det.

Der er lukket for kommentarer.