Jeg er jo Bridget Jones #139

Frank på sommerfuglejagt. (Så de nye også kan forelske sig i ham.)

1. Forleden var der i mit kommentarfelt en, der skrev, at jeg har gjort det “respekteret og lidt sejt at være kattedame,” og jeg ved ikke, om jeg nødvendigvis tror på det, men det er ikke desto mindre et af de allerstørste komplimenter, jeg har fået i mit liv. Crazy (og nu tilsyneladende også trendy) cat ladies unite!

2. Et enkelt lille shoutout fra Mette Marie, og pludselig væltede det ind med nye læsere. Og hvad var det førstel, de så? Et tudeindlæg, hvor jeg råbte op om, hvor utilstrækkelig jeg har en tendens til at føle mig. Skidegod start. (Men velkommen til ikke desto mindre!)

3. Det gik også lidt for sent op for mig, at det indlæg let kunne læses som et af de der typiske bloggerindlæg, der er slet skjult fisken efter komplimenter. Og selvom jeg jo ganske vist er en hund efter ros, så sværger jeg ved alt, der er helligt (Frank og Jomfru Maria og den slags), at pointen virkelig var at demonstrere, at man godt kan have en pæn håndfuld læsere og stadig være i tvivl om, hvorvidt man kan finde ud af det der med at blogge.

4. Ting jeg har lavet den sidste uge, mens jeg har været på Jyllandsferie hos de gamle:

 • Brugt nogle af Frodes penge.
 • Spist gratis mad.
 • Spillet Candy Crush.
5. I går aftes lå jeg i min seng og så Predators, som for de uindviede handler om store, klammo alienting, der jagter mennesker for sjov. Og så var det, at verdens største edderkop besluttede sig for at kravle op fra bagved sengen, og jeg havde svært ved at finde ud af, om jeg skulle skrige eller tisse lidt i bukserne.
6. I går var også dagen, hvor vi fik besøg af Tenna – en meget gammel, meget tyk labradorlignende størrelse, min mor skal hundesitte nogle dage. Og da vovhunden opdagede stakkels, intetvidende Frank, gøede hun lystigt, og Frank fik et chok og løb sin vej og kom ikke tilbage. Så jeg tilbragte naturligvis det meste af natten med at tusse rundt ude på en øde villavej i Randers, mens jeg raslede med en bøtte godbidder og hviskeråbte efter ham. (Det lykkedes til sidst. Eureka!)

7. Jeg har syv negelakker med til Randers, og det er 1) ikke nok og 2) de forkerte farver. Det går mig meget mere på, end det burde. #firstworldproblems
8. Forleden foreslog min fader glad, at jeg da skulle skrive et indlæg på bloggen om hele Israel-Palæstina-situationen. Nopenopenopenopenopenopenopenopenope.

9. Fik i går en mail fra et firma, der vil have mig til at reklamere for bildele. Jeg har ikke en bil. Jeg kører bil max en gang om året. Jeg er ikke god til det. Kend din målgruppe, PR-menneske.

Kommentarer (39)

 • Hahahaha, jeg vil til gengæld rigtig gerne læse et gæste-blogger indlæg fra din far om hele Palæstina-Israel-situationen 😀

 • Hey Miriam.
  Som nytilkommen læser, efter shout out fra Twinpeaks, ville jeg bare lige kommentere på pkt. 2: Det gjorde absolut ingen ting for mit vedkommende. Tværtimod brugte jeg en betragtelig sum minutter på at læse videre på tidligere blog-indlæg, og det var en fornøjelse. Glæder mig til at følge med fremover.

 • Jeg havde faktisk også tænkt på at spørge om du kunne skrive om palæstina situationen. Kunne være interessant at høre din holdning 🙂

 • Det var mig med med kattedamekomnentar 🙂 Jeg mener det stadig. De fleste af os herinde, synes du er sej, ærlig og respekterer dig. Og det er fordi du er ærlig og ikke skammer dig over catlady status, for hvorfor skulle du dog også det? Det er fedt med en blogger, der er helt ærlig, og selv for en ikke kattedame, så synes jeg sgu det er sejt . God aften, Charlotte 🙂

 • Jeg kom også til pga. Mette Maries anbefaling, og jeg må sige, at jeg er fast følger nu! (ikke via bloglovin' og sån', den slags gør jeg ikke i, men fast som i, at jeg er fan!) 🙂
  Jeg synes, du er noget så herlig og dejligt sympatisk, og så elsker jeg din humor. Og jeg elsker katte. Og Frank. Følger også med på din IG nu, og elsker dine videoer med Frank, det er SÅ genialt.

  Jeg sad faktisk i mange, mange timer i går aftes, fordi jeg blev ved med at læse dine blogindlæg, shh-indlæg, bridget-indlæg osv. Det var top underholdning og hyggeligt! Tak for det 🙂

  Mht. neglelakker, hvad så med at købe nogle nye og få sendt hjem til de gamle, medmindre du snart skal hjem derfra. Enhver undskyldning for at shoppe 😀

 • Jeg er enig med nogle af de andre kommentatorer. At belyse Israel-Palæstina situationen kunne være rigtig godt, da det måske vil være en øjenåbner for nogle læsere. Situationen er jo rigtig slem, og efter min mening har Israel desværre sluppet alt for let for dette angreb mod Gaza og mange andre undertrykkelser af Palæstina siden statens oprettelse. På den anden side, er det måske ikke så godt at lave et blogindlæg om det, hvis din indsigt i situationen ikke er særlig god (jeg har mødt et par meget uheldige situationer på FB, hvor personer uden viden om konflikten har skrevet noget dybt latterligt). Og så er denne blog jo heller ikke politisk, hvilket også er en ok grund til at lade være (tror jeg).

  Lang kommentar! Tillykke med dine nye læsere, det er velfortjent! 🙂 Og hold da op et langskud med PR for bildele 😀

 • Ved du hvad, hvis det var bare dig og mig, så ville jeg gerne, men jeg folk bliver simpelthen sådan nogle røvhuller, når det kommer til politik og deslige, så det er fuldstændigt bannet fra bloggen.

 • Fuck Bloglovin' (eller ikke helt vel), så længe du hænger i! Jeg skal prøve at huske nogle flere Frank-videoer. Han ER jo også en vidunderlig én!

  Har planer om at ribbe et par butikker med moderen i morgen. Måske kan jeg snige lidt lak i kurven. 😉

 • Jeg har én gang tidligere været let inde omkring noget politisk, og det endte simpelthen så skrækkeligt, at det holder jeg mig totalt fra nu. Der er simpelthen for mange, der er ude af stand til at holde tonen sober og diskussionen saglig.

 • Årh Miriam du er simpelthen blevet en yndlings på nul komma fem. Du er den eneste blogger som man føler man kan relatere til. Synes det er rart at følge med i Franks liv, savner min egen misser så forfærdeligt. Egentligt havde jeg et praktisk spørgsmål jeg har undret mig over. Hvordan bærer du dig ad med at rejse med Frank, og hvordan har du vænnet ham til at blive tryg ved det nye sted han kom til? Man hører jo at katte bliver stressede i uvante omgivelser. Kom bare til at tænke på fremtiden hvis jeg ville have en kat, og hvis den nu skulle med.

 • Kom til din blog da kære Mette Marie skrev om dig!
  Og jeg forlader ikke den trendy kattedame!

  Har sgu forelsket mig i Frank! O.o

  Skaffer mig en kat, og ikke en mand Det er meget nemmere!^^ o.o

 • Åh, jeg eeeelsker at få at vide, at jeg er yndlings! 😀 Altså, jeg kan jo ikke rigtigt tage æren for Franks opdragelse – jeg adopterede ham først, da han var 10 år, så den del er der nogen, der har klaret for mig. Jeg tror dog, en stor del af det er hans race. British Shorthair er generelt kendt som en temmelig afslappet race, og når man så lægger hans alder oveni, så er han bare ekstra chill. Han opfører sig altid pænt i sin transportboks. Der er aldrig skyggen af brok. Mht til nye steder, så sørger jeg altid for, at der er et sted, han kan gemme sig, indtil han er tryg nok til at gå op opdagelse. Det kan være under en seng eller bag en sofa eller lignende. Men igen, han ER bare ret chill anlagt, så som regel føler han ikke behov for at gemme sig med mindre der er rigtig mange mennesker/børn/hunde/dyrlæger i nærheden. Og så sørger jeg selvfølgelig for lige at være i nærheden det første stykke tid, hvis han er et nyt sted, så han har en, han er tryg ved.

 • Haha, du er faldet i Frank-fælden! Hvordan tror du måske, jeg har fået så mange læsere?! 😀 Frank ER en lille charmetrold, der er ingen vej udenom. Og jeg kan i øvrigt sige af erfaring, at han er meget nemmere at lokke til at putte end en mand er! 😉

 • Jeg har været her længe og forstår slet ikke at de mange nye læsere først kommer nu – jeg flasher i øvrigt alle Franke-mis billeder for min kæreste (der i øvrigt ikke synes katte er noget særligt), der laaangsomt er ved at tø op for katte-basser – yay!. Jeg har i mange mange år drømt om en British og nyder derfor endnu mere Frank herinde og på insta 🙂

  Lika

 • Bloglovin' funkgerer ikke for mig i hvert fald. Jeg har mit eget system for at følge blogs, og har også liket din blog på facebook, så kommer det også frem der 🙂

  Jeg elsker stort set alle katte, men især katte, som har en markant personlighed. Og det må man sige, at Frank har. Jeg føler allerede, at jeg kender ham (og dig) – okay, nu stopper jeg 🙂

  Håber du fik hapset lidt neglelakker 😛

 • Kære Miriam,
  du morer mig simpelthen gang på gang, synes din blog er skøn! 🙂 Det bedste af det hele er simpelthen at jeg kan relatere til samtlige af dine katte-indlæg, jeg er virkelig også crazy-cat-lady og selvom jeg inden jeg startede bloggen lovede mig selv at jeg ikke ville lave nogle indlæg med billeder af min kat, tjae, så kom der pludselig hele fire styks i mit nyeste indlæg, der handlede om at holde pause fra styrketræning. Alle kan da lynhurtigt se hvordan de to ting skal kobles…. not.. Flot Tine. Så jeg må nok hellere lige takke dig for at gøre det “respekteret og lidt sejt at være kattedame,” (og håbe din læser har ret) 😉
  Kh den katte-skrukke-fitnessblogger 😉

 • Jeg har altid flashet Frank herinde, men til at starte med, var jeg meget insisterende på, at jeg kun var kattedame ironisk… Jeg har siden da opgivet den ironiske del. 😉

 • Er nytilkommen – dog ad andre veje. Er lige så tosset med katte som de fleste andre herinde. Ved ikke om du tidligere har fået anbefalingen, men prøv at tjekke catversushuman.com ud. Der er masser af illustrationer om livet med katte, som man let kan relatere til og samtidig få et godt grin.

 • Heeeeeej Miriam! Elsker din blog! Den eneste blog jeg gider læse for tiden er din… Du ved alle de modebloggere begynder sgu at blive kedelige i længden! Synes bare du skal vide, at det er rart med en personlig blog, som man kan relatere sig til i stedet for en blog udelukkende om Birckenstock lignende Givenchy sandaler! Stor ros herfra, og god sommer! (PS. kan anbefale en mini blæser fra Elgiganten)

 • Heeeeeej Anonym! Tak for en dejlig kommentar! Jeg havde egentlig købt en kæmpestor blæser, men den vil ikke virke, så måske burde jeg sætte kurs mod Elgiganten.

Der er lukket for kommentarer.