Tip (til de velhavende)

Jeg lå lige i min seng og vindueskiggede sko på nettet, som jeg så ofte gør, da der tikkede en mail ind fra Zalando. De har fødselsdag i dag og giver derfor det næste døgns tid 18% på alle varer. Også dem, der i forvejen er sat ned. Oh, lordy lord, I ved jo hvordan jeg har det med rabatter på rabatter: Det er noget af det allerfineste, verden har at tilbyde! Ergo gik jeg straks i gang med at browse.

Jeg fandt tre mægtig fine kjoler, jeg gerne ville have. Blandt andet yndlingskjolen (som jeg nok skal holde op med at spamme med på et tidspunkt) i blå, for som alle kvinder ved: If you like it, get one in every color! Men ak, da jeg nåede checkout, blev jeg som så mange gange før offer for min egen godtroenhed. For jeg havde ikke læst det med småt. Og der er altid noget med småt. “Det mindste bestillingsbeløb for denne rabatkode er 900 kr.”, var der et meget uhøfligt banner, der fortalte mig. Og vil du da så rende mig langsomt. Hvis jeg havde 900 kroner at shoppe for, så havde jeg ligesom slet ikke brug for en rabatkode, vel?!

Jeg fjernede pænt to ud af tre kjoler, men blev så enig med mig selv om, at jeg som trøstepræmie godt måtte få lov til at købe den sidste. Gråmeleret, viskose, A-line skirt, elastiktalje – de kunne lige så godt have spraymalet mit navn henover den, og til 229 kroner, så skulle man da være et skarn, hva’?

Skulle nogle af jer nu reelt have 900 kroner at smide efter Zalando og deres rigmandstilbud, så er koden ZALABRD2Y, og den gælder som sagt kun i dag. (Min udkårne fås i øvrigt her.)

Kommentarer (2)

Der er lukket for kommentarer.