Jeg, en kiks.

Det er nu sket tre gange inden for relativt kort tid, at nogen har sat ordet “starstruck” i forbindelse med min eksistens, og det er jo helt forrykt, når man tænker på, hvor utroligt langt væk jeg er fra at fortjene den slags berømmelse. Så derfor har jeg samlet nogle let pinlige fakta om mig selv for ligesom at få jer til at forstå, hvor almindelig og faktisk temmelig kikset, jeg i virkeligheden er.
1. Jeg har en kirkegård for tomme shampoo-flasker i mit bad. Jeg ved ikke, hvorfor det altid lykkedes at få fulde flasker med ind, men aldrig at få de tomme med ud.
2. Der er stadig rester af kunstigt julesne på min ene vindue, der tydeligt vidner om, hvor sjældent de bliver pudset.
3. Mit højre bryst er større end det venstre.
4. Jeg ejer neglelak for en mindre formue, men efterlader dem alligevel altid i vindueskarmen, hvilket betyder, at jeg mister utallige farver til solen.
5. Min støvsugepose har været fuld i flere evigheder, men der ligger ikke en butik i nærheden, der sælger den type, jeg skal bruge, så i stedet tømmer jeg bare posen og genbruger den.
6. Jeg er engang gået stangbarcardi op til Amalie Szigethy og bralret op om, hvor utroligt smuk hun dog er i virkeligheden, mens Peter stod ved siden af og smilede akavet.
7. Jeg spiser aldrig morgenmad, men jeg spiser altid natmad.
8. Jeg er pt i besiddelse af rundt regnet 16 myggestik, det ene af hvilke ganske imponerende i størrelsen og befinder sig på min højre balle. 
Så der kan I se! Jeg er slet ikke sådan en fancy person, man skal være bange for. Skulle man derfor fx spotte mig, når jeg om en time hopper på et S-tog mod Køge, så kom da lige over og sig hej… Jeg har også Frank med. 😉

Kommentarer (16)

Der er lukket for kommentarer.