Shhh… #27

Det er svært at sige, om det er Frank eller mig, der har det strammest med de voldsomme temperaturer. Jeg ville ønske, jeg kunne forklare ham, som han ligger der helt udsplattet på badeværelsesgulvet, at han kun skal udholde en nat mere, så tager vi på ferie. Det betyder også, at jeg i skrivende stund burde pakke, så jeg slipper for at rende rundt som en skoldet skid i morgen, but that’s not gonna happen, så her er nogle hemmeligheder…

Hun må være i familie med Frank. 😉

Folk er røvhuller.

Kommentarer (16)

 • Dig der skralder, har du nogle tips? Steder, gode råd mm.? Jeg vil SYGT gerne ind i gamet.

 • Uh, jeg synes hemmelighederne er blevet virkelig juicy her de sidste uger! Måske det har noget med vejret at gøre? Så er der da kommet NOGET positivt ud af hedebølgen – udover solbrændte skuldre, nattelige svedeture og sure tæer 😉

 • Miriam dog! “Frank eller jeg”.. det duer da ikke, hva? Skal jeg gå ud fra, at det er varmens skyld og bare tænke mig til et “mig”? 😀

  Og så ELSKER jeg virkelig de her indlæg! Og jeg retter dig kun, fordi jeg ved, du ved det 😉

 • EJ eller går det? Nu kom jeg i tvivl.
  Pis!
  Man kan vel ikke sige, “jeg, der har det strammest”, men man skal selvfølgelig sige “jeg har det strammest”..
  Åh nej, der røg min sjælefred. Undskyld for rettelsen, hvis den er forkert. Men hjælp mig lige her. Jeg mistænker, at min hjerne er taget på sommerferie uden at spørge om lov.

 • Verbet “er” kreerer omsagnsled til grundled, hvilket betyder at objektet skal stå i nominativ. Så “jeg” er skam helt korrekt. 😉

 • Ja, så har du mig her igen.. Sorry.
  Jeg er kommet frem til, at hvis man sletter Franks navn, så ender man jo med “det er jeg”, og det duer ikke.
  Vil man ikke sige “det er mig”?
  Åh Gud, skynd dig at hjælpe min serie med at streame, så jeg kan forlade stakkels Miriams kommentarfelt.

 • Ha! Altså, nu får du mig helt i tvivl om, hvorvidt de samme regler gælder på dansk. Det er edderbankeme lang tid siden, jeg har haft dansk syntaks, så jeg plejer bare at bruge de tyske regler, men de stemmer selvfølgelig ikke altid helt overens. 😀

 • Æsh, nu var jeg nødt til at slå det op, og du har ret. Når personlige pronominer står som subjektprædikativ, så er det på dansk i akkusativ. Der lavede jeg lige en Ronnie! 😀

 • Jeg bliver også ofte yderst forvirret og blander dansk og engelsk syntax sammen. Det var så nemt, før vi gjorde det svært og ville lære hvorfor.
  Miriam – du må være helten her. Godt du slog det op! Jeg var ved at gå i spåner.
  Alligevel er jeg dog lidt glad for, at jeg havde ret, så jeg ikke overspammede dit stakkels kommentarfelt for ingenting 😀

 • Nej? Der står jo netop i det, du linker til, at det i opremsningssammenhænge ses, at man vil bruge jeg i stedet for mig, men at det er grammatisk forkert.

 • Åh ja, jeg savner også dengang, jeg fastslog, om noget var rigtigt eller forkert ved at høre, om det lød korrekt… 😀

 • Jeg har før skraldet meget. Det kommer lidt an på, hvor du bor. Nogle steder er der gået helt sport i det, og du får hård “konkurrence” fra andre skraldere, nogle steder er alt låst og ja, nogle steder er det lettere 🙂 Og der er ikke så meget andet at gøre, end at tjekke sine lokale supermarkeder efter der er lukket. Jeg er ikke typen, der bryder låse op, hopper over hegn og den slags, så man skal lige være heldig at finde dem, der har deres skrald frit tilgængeligt. Undgå kød og mælkeprodukter (om vinteren kan man dog sagtens tage mælkeprodukter). Jeg har især taget meget frugt, grønt, brød, kage, tørprodukter og slik. Men har også fundet deciderende ting, vin og andre luksusting. Gav endda skraldede julegaver som creme og sådan da min økonomi var allermest su-agtig 🙂 Når man kommer hjem, skal man altid vaske og tjekke alle tingene grundigt. Der er flere skralder-grupper på Facebook, hvor du evt. kan finde en makker fra dit lokale område. Bare søg på “skralder”, “skraldere”, “dumpsters” og lignende (det hedder dumpster diving på engelsk).

Der er lukket for kommentarer.