Frank trækker vindere…Ish.

IMG 2403 from Miriam Poulsen on Vimeo.

Som altid er mine videoer totalt uredigerede, og jeg vælger personligt at stemme for, at det er charmerende og ikke helt vildt kikset. Selv når alt bliver sort, fordi jeg prøver at flytte Frank, og hans klør bliver fanget i dugen og vælter lysestagerne. Jo jo.
Bemærk i øvrigt at det er en “godt nytår”-dug, der er på bordet. Jeg har ikke den der mangel på at få ting gjort fra fremmede… 😉 (Til Frodes forsvar skal det dog siges, at netop det spisebord kun anvendes én gang om året, og det er den 30. december.)
På trods af alting lykkedes det dog heldigvis at finde nogle vindere. Vinderen af to skønne produkter fra Urtegaarden blev altså kommentar nummer et, Charlie, mens vinderen af de tre misundelsesværdige Orly-lakker blev nummer 19, Trine. Desværre skrev Trine ikke sin mailadresse som påkrævet, så vinder nummer to bliver i stedet kommentar nummer 20, Christina. Tillykke til jer to, jeg har smidt jer en mail!
PS: Jeg skal som altid undskylde for babystemme. Det er Frank-effekten. Jeg kan ikke gøre for det. (…Siger vi lige.)

Kommentarer (16)

Der er lukket for kommentarer.