Shhh… #3

Først og fremmest: Jeg har fået fire forskellige hemmeligheder, der til forveksling ligner den ovenfor. Og det er jeg ret ked af. I må aldrig føle, at jeg dømmer jeres kommenterer og ikke værdsætter hver og én. Ja, jeg er meget sprogperfektionistisk, men det er i høj grad en refleksion af mine egne usikkerheder. Jeg finder tryghed i sprog, fordi det er et område, hvorpå jeg ikke behøver at være bange for fiasko. Jeg kunne aldrig finde på at gennemgå mit kommentarfelt med en rettepen, så kommenter I bare løs helt, som det passer jer. 🙂

Jeg havde faktisk lovet mig selv ikke at lave flere hemmelighedsindlæg indtil i næste uge af frygt for, at konceptet ligesom skulle tage overhånd på bloggen, men så kunne jeg alligevel ikke dy mig. Det er afhængighedsdannende på en eller anden måde, no?

Jeg arbejder på en ny indsendelsesløsning, som skulle være lidt mere problemfri for mig. Og når jeg skriver “jeg”, så mener jeg i virkeligheden rijaH, der gør sit bedste for pædagogisk at forklare mig, hvordan man laver sådan et interaktivt Google-dokument, mens jeg ligner ét stort spørgsmålstegn. Giv tid, venner.

Du er ikke alene. Jeg har modtaget i hvert fald ti hemmeligheder fra samme aldersgruppe, der siger præcis det samme.

Kommentarer (33)

Der er lukket for kommentarer.