Hemmelighedstirsdag

Jeg har absolut ingen anelse om, hvorvidt dette kan fungere, men nu prøver vi lige, ikke?

Jeg ved ikke med jer, men jeg er kæmpefan af PostSecret. Hvis I ikke kender konceptet, går det i bund og grund ud på, at folk fra hele verden kreerer deres egne postkort, skriver en af deres hemmeligheder ned på dem og sender dem til Frank (ih, sikke et dejligt navn), som hver søndag opdaterer sin side med nye hemmeligheder.

Well, så var det, jeg tænkte, at vi måske kunne lave vores egen version herinde på bloggen, hvis I er på? Hemmelighederne kan være sjove, alvorlige, personlige, overfladiske, bloglandsrelevante eller ej. I første omgang tager jeg lige temperaturen på, om det er noget, der kan lade sig gøre, og så tager vi den derfra. Jeg brugte en krig på at finde en måde, hvorpå I anonymt kunne sende jeres hemmeligheder til mig og endte af alle ting med at oprette et spørgeskema. (Bedre løsningsforslag er velkomne!) Det har ét spørgsmål: Hvad er din hemmelighed? That’s it. Så kan man dele så meget eller så lidt, man ønsker – men hav lige in mente, at den ideelle hemmelighed max er et par linier lang, lidt catchy og ikke nødvendigvis skal give mening for andre end dig.

Jeg håber, I vil bidrage – så lover jeg at smide et par af mine egne med i bunken. 😉

Spørgeskemaet findes her. (Forhåbentlig virker det – vi ved allesammen, hvordan det er med mig og teknik!)

Kommentarer (6)

Der er lukket for kommentarer.