Jeg er jo Bridget Jones #118

1. Valentinsdag er helt ærligt småting, når man til daglig har med folk som disse at gøre.

2. I går, da jeg lå i min seng og skulle til at sove, kom der frejdigt en edderkop spadserende op ad væggen fra nedenunder min seng. Farvel, søvn!

3. Jeg har i denne uge set i hvert fald 10 timers kunstskøjteløb.

4. Jeg ved stadig ikke, hvad forskellen på en triple toe-loop og en triple lutz er. (Men jeg ved, hvad en triple axel er, og det er vel også noget?)

5. Jeg blev helt oprigtigt skuffet, da Plushenko droppede ud af OL og gik på pension. Han var den eneste, jeg rent faktisk vidste, hvem var.

6. Jeg havde store planer om at skulle i H&M og benytte mig af deres studierabat-tilbud. I stedet fik jeg stukket benene i et par strømpebukser, jeg åbenbart ikke kunne tåle, og måtte blive hjemme med nældefeber ud over det hele. Fedt.

7. Jeg har haft besøg af min mor, og fordi jeg ikke lige orkede at skulle lave den store finpolering af hjemmet, nøjedes jeg med at smide en masse af mit rod ind i soveværelset…

8. …Det virkede også fint, indtil hun stak hovedet derind i et forsøg på at lokke Frank ud. Pis ogs’.

9. Jeg er begyndt på den nyeste sæson af Top Chef, som ikke bare gør mig konstant sulten, men også temmelig deprimeret over, hvor nederen mad jeg spiser til sammenligning.

10. Skal på uni i morgen og har stadig en rød plamage på kinden fra i går nat. Woop.

Kommentarer (20)

  • Nooooo hvorfor skal folk være så pisse klamme altså? Ja du har en kæreste – ja du elsker ham men stop nu for fuck sake dig selv og lad være med at være så slesk og hold de ækle kærlighedserklæringer til privatlivet – især hvis du insisterer på at skrive opdateringer som var du 14 år! Hvis jeg en dag får en kæreste der skriver så ækle opdateringer – så ryger han altså!

  • Haha det var også min første tanke! Det er fair nok at nogle mennesker siger det “hurtigt”, vi andre kan jo ikke bedømme hvad der er rigtigt og forkert for andre par, men det der er bare overdrevet 😀
    – Men sjovt det er det altså også 😀

  • Åhh gud! Hvor er jeg altså glad for at størstedelen af mine facebook venner alligevel er ret private, hvad sådan noget angår.

  • For lige at kommentere på noget andet end hjernevaskede kærestepar, var jeg ude for præcis det sammen med edderkoppen for et par uger siden. Jeg er ked af at måtte indrømme, at min reaktion var at flyve ned i benenden af sengen i bedste ninjastil, imens jeg panisk krammede min bog og kun kunne udbryde: SKAAAAAT!!!!!!??????? Ja ja, det er altså en af de vigtigste årsager til at have en kæreste – og så var han faktisk lidt imponeret over, hvor hurtigt jeg reagerede. Hvad regner han med?! Jeg var jo i overhængende livsfare! Hader hader hader de små kryb!

  • Jeg følger heller ikke nogen af dem, men de poppede op i min ticker, fordi en fælles ven kommenterede… Og SÅ opdagede jeg, hvor slemt det stod til! :-O

  • Sådan reagerede jeg også engang, men jeg har desværre måttet acceptere, at ingen dræber mine edderkopper for mig, så nu er jeg blevet tough! (…Med mindre de er VIRKELIG store.)

  • Åh, jeg husker dengang, man selv måtte klare ærterne, så tydeligt. Jeg troede egentlig, at katte skulle være eksperter i at tage sig af den slags, men mine katte har desværre aldrig været særlig effektive på det punkt.

Der er lukket for kommentarer.