Jeg er jo Bridget Jones #118

1. Valentinsdag er helt ærligt småting, når man til daglig har med folk som disse at gøre.

2. I går, da jeg lå i min seng og skulle til at sove, kom der frejdigt en edderkop spadserende op ad væggen fra nedenunder min seng. Farvel, søvn!

3. Jeg har i denne uge set i hvert fald 10 timers kunstskøjteløb.

4. Jeg ved stadig ikke, hvad forskellen på en triple toe-loop og en triple lutz er. (Men jeg ved, hvad en triple axel er, og det er vel også noget?)

5. Jeg blev helt oprigtigt skuffet, da Plushenko droppede ud af OL og gik på pension. Han var den eneste, jeg rent faktisk vidste, hvem var.

6. Jeg havde store planer om at skulle i H&M og benytte mig af deres studierabat-tilbud. I stedet fik jeg stukket benene i et par strømpebukser, jeg åbenbart ikke kunne tåle, og måtte blive hjemme med nældefeber ud over det hele. Fedt.

7. Jeg har haft besøg af min mor, og fordi jeg ikke lige orkede at skulle lave den store finpolering af hjemmet, nøjedes jeg med at smide en masse af mit rod ind i soveværelset…

8. …Det virkede også fint, indtil hun stak hovedet derind i et forsøg på at lokke Frank ud. Pis ogs’.

9. Jeg er begyndt på den nyeste sæson af Top Chef, som ikke bare gør mig konstant sulten, men også temmelig deprimeret over, hvor nederen mad jeg spiser til sammenligning.

10. Skal på uni i morgen og har stadig en rød plamage på kinden fra i går nat. Woop.

Comments (20)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.