Lyntip

Kan I huske den der hjemmeside, der solgte pæne animal flats til ingen penge? (Som jeg aldrig fik købt, fordi januarudgifterne åd mit overskud op.) Well, nu har de udsalg på op til 70% og en kode, der giver 20% mere off, og så skulle man helt ærligt være et skarn, hvis man ikke kiggede forbi.

Deres udvalg inkluderer blandt andet Kenzo, Marc Jacobs, Fendi, Prada, Rebecca Minkoff, Alexander McQueen, Moschino, Sonia Rykiel og Jil Sander, som står bag de to fine tasker ovenfor, der er sat ned til ingen penge og gerne måtte flytte hjem til mig.

But seriously, hvis I har bare en snert af mærkevareluder i jer, så er der nogle seriøse kups at gøre her. Men de skal gøres snart, for tingene ryger hurtigt! Koden hedder EXTRA20 og udsalget kan findes her.

Kommentarer (2)

Der er lukket for kommentarer.