Jeg er jo Bridget Jones #115

1. Jeg faldt over en helt vildt sød sweater med en pingvin på, men et forsøg på at identificere den med google-søgningen “penguin sweater” resulterede i en masse billeder á la det her. Whut?!

2. For nogle dage siden skulle jeg tømme Frankens kattebakke, men var desværre løbet tør for kattegrus. Orkede ikke lige at skulle ud i snevejr + stiv kuling, så jeg besluttede, at det godt kunne vente til den følgende dag… Det syntes Frank imidlertid ikke og demonstrerede venligt sin holdning for mig ved at hoppe op og tisse i min kuffert.

3. Da jeg forleden skulle skrive en email, gik jeg automatisk ind i Blogger og trykkede på “skriv nyt indlæg”. Jeg er arbejdsskadet.

4. Efter sidste uges guldkornsdrøm har jeg ikke været i stand til at få dem ud af hovedet, så jeg endte med at give op og køre i Aldi, hvor man kan få kæmpepakker til ingen penge. Desværre ventede der mig en helt tom butik fuld af håndværkere. De er åbenbart ved at renovere hele lortet, hvilket sikkert gavner mig i sidste ende, men lige nu er jeg bare bitter over ikke at have nogen guldkorn.

5. Det hjælper i øvrigt ikke på sagen, at min cykelsadel er utæt, så når det regner, tager den vand ind, og når det så fryser, bliver vandet til is, hvilket vil sige, at jeg om vinteren essentielt kører rundt siddende på en stor isklump. Det er koldt, kan jeg afsløre.

6. Det lykkedes mig endelig at komme i kontakt med min bankmand, og med alt det der nymodens teknologi kan jeg sågar underskrive papirerne med Nem-ID, så jeg slipper for at bøvle med porto og PostDanmark. Desværre er jeg lige løbet tør for koder på mit nøglekort, og da der for noget tid siden kom et nyt med posten lavede jeg jeg-gemmer-det-her-brev-lige-her-så-jeg-ved-hvor-det-er-når-jeg-skal-bruge-det-tricket, og nu har jeg absolut ingen anelse om, hvor det sted er.

7. Jeg er blevet afhængig af Nettos friskbagte müslistykker. De er fulde af nødder og rosiner og smager urimeligt godt med en skive ost på! Jeg bilder mig selv ind, at de næsten er sunde.

8. Efter Frank er begyndt at få opfedningsmad, er hans tiggeri eksploderet, fordi han nu reelt har lyst til mad og ikke kun spiser, når han er sulten. Nonstop skal jeg høre på ynkelig brægen ude fra døren til køkkenet, og det er til at blive sindssyg af!

9. Jeg døjer en del med hovedpiner, hvorfor jeg ofte render rundt med sådan en gelémaske (ligesom en sovemaske med “fyld”), der skal i køleskabet og derfor er dejlig kold at have på. Forleden glemte jeg bare lige, at jeg havde den på, da postbuddet kom med en pakke…

10. Det tog mig i øvrigt næsten en halv time at greje, hvorfor han kiggede så sært på mig.

Comments (8)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.