Jeg er jo Bridget Jones #115

1. Jeg faldt over en helt vildt sød sweater med en pingvin på, men et forsøg på at identificere den med google-søgningen “penguin sweater” resulterede i en masse billeder á la det her. Whut?!

2. For nogle dage siden skulle jeg tømme Frankens kattebakke, men var desværre løbet tør for kattegrus. Orkede ikke lige at skulle ud i snevejr + stiv kuling, så jeg besluttede, at det godt kunne vente til den følgende dag… Det syntes Frank imidlertid ikke og demonstrerede venligt sin holdning for mig ved at hoppe op og tisse i min kuffert.

3. Da jeg forleden skulle skrive en email, gik jeg automatisk ind i Blogger og trykkede på “skriv nyt indlæg”. Jeg er arbejdsskadet.

4. Efter sidste uges guldkornsdrøm har jeg ikke været i stand til at få dem ud af hovedet, så jeg endte med at give op og køre i Aldi, hvor man kan få kæmpepakker til ingen penge. Desværre ventede der mig en helt tom butik fuld af håndværkere. De er åbenbart ved at renovere hele lortet, hvilket sikkert gavner mig i sidste ende, men lige nu er jeg bare bitter over ikke at have nogen guldkorn.

5. Det hjælper i øvrigt ikke på sagen, at min cykelsadel er utæt, så når det regner, tager den vand ind, og når det så fryser, bliver vandet til is, hvilket vil sige, at jeg om vinteren essentielt kører rundt siddende på en stor isklump. Det er koldt, kan jeg afsløre.

6. Det lykkedes mig endelig at komme i kontakt med min bankmand, og med alt det der nymodens teknologi kan jeg sågar underskrive papirerne med Nem-ID, så jeg slipper for at bøvle med porto og PostDanmark. Desværre er jeg lige løbet tør for koder på mit nøglekort, og da der for noget tid siden kom et nyt med posten lavede jeg jeg-gemmer-det-her-brev-lige-her-så-jeg-ved-hvor-det-er-når-jeg-skal-bruge-det-tricket, og nu har jeg absolut ingen anelse om, hvor det sted er.

7. Jeg er blevet afhængig af Nettos friskbagte müslistykker. De er fulde af nødder og rosiner og smager urimeligt godt med en skive ost på! Jeg bilder mig selv ind, at de næsten er sunde.

8. Efter Frank er begyndt at få opfedningsmad, er hans tiggeri eksploderet, fordi han nu reelt har lyst til mad og ikke kun spiser, når han er sulten. Nonstop skal jeg høre på ynkelig brægen ude fra døren til køkkenet, og det er til at blive sindssyg af!

9. Jeg døjer en del med hovedpiner, hvorfor jeg ofte render rundt med sådan en gelémaske (ligesom en sovemaske med “fyld”), der skal i køleskabet og derfor er dejlig kold at have på. Forleden glemte jeg bare lige, at jeg havde den på, da postbuddet kom med en pakke…

10. Det tog mig i øvrigt næsten en halv time at greje, hvorfor han kiggede så sært på mig.

Kommentarer (8)

  • Hey et godt tip, tag et billede og gem på tlf. og/eller din mail, så kan du altid lige finde det frem og du kan bare smide papiret a h t 😀 (jeg ved godt man ik må.. men der er 10000 man ik må men gør alligevel, nå!)

  • Så undre jeg mig ikke over at mobilen efterhånden har overhalet alt andet som værende det lomme-indhold vi aller nødigst vil miste. Hvis man har netbank og nøglekort på samme apperat, er der jo kun den 6-cifrede talkode tilbage. Men indrømmet, jeg har selv været fristet til at gøre det mange gange.

    Apropos, hvor var det nu lige jeg selv lagde det nye nøglekort.. jeg har vist kun 9 nøgler igen :S Så skulle jeg nok alligevel have taget chancen med fotoet, som rijaH foreslog ^^”

    // Janni aka Gulde < Gulde.dk

  • Haha! De der pingviner er bare for nuttede. Det var så vidt jeg husker i forbindelse med den store oliekatastrofe for nogle år siden- pingvinernes eget 'tøj' blev ødelagt og kunne ikke holde kulden ude, og så gik strikkeriet ellers i gang verden over. 🙂

  • Jeg har ikke netbank på mobilen, så fancy er jeg ikke… Men det ville nok være klogt for mig at lave fototricket… Jeg smider jo ALT væk!

  • Det sker desværre hele tiden, det der olieværk. 🙁 Men ja, du har ret, det er når, man fjerne olien, så ryger isolationen også, og så må de gå med tøj som os andre.

Der er lukket for kommentarer.