Warning: Declaration of YOOtheme\Theme\Wordpress\MenuWalker::walk($elements, $max_depth) should be compatible with Walker::walk($elements, $max_depth, ...$args) in /customers/8/f/4/miriamsblok.dk/httpd.www/wp-content/themes/yootheme/vendor/yootheme/theme/platforms/wordpress/src/Wordpress/MenuWalker.php on line 112

Frank chiller #4

Frank chiller med mit jakkeærme som hovedpude. (Det ser også utroligt blødt ud… Kattelogik.)

Frank chiller på nogle hynder hjemme hos mine forældre. 

Frank chiller bag rullegardinet i en vindueskarm.

Frank chiller i en lænestol.

Frank chiller på en sofaryg.

Frank chiller i yndlingssengen hjemme hos mine forældre: Puslebordet på badeværelset.

Hvordan det ser ud, når Frank har chillet på førnævnte puslebord.
I var mange, der var bekymrede over Frankens lidt voldsomme vægttab, så det er med stor glæde, jeg kan meddele, at han efter at være blevet tjekket i hoved og røv (bogstaveligt talt!) tilsyneladende er ved glimrende helbred. Der er højst sandsynligt blot tale om hans alder, der spiller ind, og jeg blev instrueret i at lokke ham med lidt mere spændende mad end det sædvanlige, kedelige tørfoder, hvilket har resulteret i glæde for alle parter og en allerede noget rundere Frank. Hurra!
Se også de tidligere indlæg i serien her: Nummer et, nummer to og nummer tre

Comments (8)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.