De åh, så spændende gaver

Jeg havde faktisk lovet jer et indlæg om mine julegaver, men så kom jeg fra det igen, fordi jeg blev enig med mig selv om, at de egentlig ikke er skideinteressante. Men altså, det indlæg, jeg egentlig var ved at arbejde på, kommer til at tage noget længere tid end umiddelbart planlagt, og jeg er sulten, så nu får I dem alligevel. Eller, i hvert fald de mest interessante.

Først og fremmest fik jeg en gaveæske med min yndlingsparfume + tilbehør. Det er egentlig sært, at en ihærdig pessimist som jeg er så begejstret for så glad en duft, men den har ikke desto mindre fulgt mig længe nu.

Det var på en eller anden måde lykkedes min søster at opstøve en Britta & Silver-bog, og på magisk vis var det ikke én, jeg havde selv, og heller ikke én af dem, jeg fik af en dejlig læser.

Jeg er i virkeligheden alt for meget litteratursnob til at læse krimier. Jeg rynker på næsen af al populærlitteratur som Dan Brown og Stieg Larsson og klapper mig selv på skulderen, når jeg hiver Sylvia Plath frem fra boghylden… Hvilket er latterligt ironisk, fordi jeg samtidig elsker chicklit og har læst Twilight i hvert fald tre gange. Krimivognen har dog altid holdt mig fri af, indtil jeg var i biografen for at se Kvinden i buret og blev dybt fascineret. Som følge deraf røg Afdeling Q-serien på ønskesedlen, og jeg glæder mig til at komme i gang!

Sengetøj. Fordi jeg er hende, der vasker mit sengetøj, hænger det til tørre, glemmer, at jeg har hængt det til tørre og vil hente det en uge senere, hvor det er pist væk. Bonus: Frode købte noget vanvittigt dyrt af slagsen, så jeg byttede det til noget billigere med monetære fordele.

Udover det fik jeg en tur i IKEA, som kun skulle have betydet nyt service, men selvfølgelig også endte med at resultere i bl.a. et nyt tæppe til Frank (brækfrit, i modsætning til hans gamle), brusegardin, vinglas (der godt må smadres til tøsefnidder modsat mine hundedyre Holmegaard), skåle og to stk sofaborde.

De bedste julegaver var dog slet ikke julegaver, men mere bare nogle praktiske ting. Fx fik jeg endelig skiftet tastaturet på min computer, hvilket var uendeligt tiltrængt, fordi der var så mange taster smadret, at det nærmest ikke kunne bruges længere… Prøv lige at forestille jer at skulle blogge uden en mellemrumstast, hva’? Fik også min vinterjakke renset. Det er sådan noget, der ikke sker herhjemme, fordi jeg ikke er en jakke-dame og derfor reelt kun ejer én vinterjakke, og jeg kan ikke lige overskue, hvad jeg skal gøre af mig selv, hvis jeg smider den til rens.

Det var ca. det. Plus nogle hjemmelavede børneting, lidt penge og så’n. Kan imidlertid selvfølgelig ikke nyde de fleste af mine gaver, fordi de stadig befinder sig i Randers, hvilket er lidt skod. Men de kommer hjem til mig på et tidspunkt, og det er vel det, der tæller…

Kommentarer (11)

 • Tjah, min signaturduft er også både frisk, sporty og let, hvilket desværre ikke siger så meget om mig som person. Burde nok nærmere have en, der dufter af stærk kaffe, cigaretter og sarkasme, hældt på en flakon så sort som natten. Findes den mon? 😉

 • Uh, Flaskepost fra P er simpelthen SÅ god! Jeg er lige gået igang med Fasandræberne og håber at den er lige så god.
  Jeg er ellers den der type der aldrig læser andet end Harry Potter, men den serie har godt nok fanget mig 🙂
  Men det er nok også fordi jeg så Kvinden i buret. Så er det lettere at forestille sig personerne 😀

 • Ellers burde de lave den! Jeg ville købe 😉
  Sengetøj er på én gang en småkedelig og fantastisk god gave, som man først rigtig værdsætter, når man ligger og godter sig på nye lagner.. Og det med at have julegaver i den anden ende af landet kender jeg godt, min nye kaffemaskine(!) står hos min far i København. Altså, tag lige og kom over med den, eller noget?

 • JJT: Det handler vel om at forsøge at camouflere det nederen menneske, man i virkeligheden er… 😀

  S: Jeg eeeelsker mit nye sengetøj! Men ja, jeg savner de andre gaver, der bare står og venter på mig. 🙁

 • Jeg googlede bøgerne for at finde ud af, hvilken én var bedst, men der var vildt delte meninger, så jeg blev enig med mig selv om bare at tage dem fra en ende af… 🙂

Der er lukket for kommentarer.