Jeg er jo Bridget Jones #111

1. Apropos julesinglehed: Der har i dag været juletamtam i mine forældres hjem. Ud af 21 mennesker (+ syv, der ikke kunne komme, de to af hvilke lige er blevet forældre) var jeg den eneste single. Den eneste! FML.

2. Folk var dog gode til at spørge ind til og hilse på Frank. Jeg modtager allerede kattedamesærbehandling. Jeg er tydeligvis blevet opgivet.

3. I går, da jeg opdagede, at jeg er på alder med Chrissy Teigen, opdagede jeg samtidig, at Megan Fox rent faktisk er yngre end mig. Hvilket betyder, at hun også er vokset op med Beverly Hills. Hvilket betyder, at hun ikke har giftet sig med Brian Austin Green, men med David Silver. Jeg kan ikke finde ud af, om jeg synes, det er vildt pinligt eller brandsejt.

5. Har haft så meget pres på i julen, at jeg pt har næsten 700 ulæste indlæg på Bloglovin’.

6. Har imidlertid brugt hele min december på at deltage i julekalenderkonkurrencer i blogland, og jeg har ikke vundet en fucking skid! Jeg er ikke skuffet, jeg er sur!

7. Der er stadig børn i huset, hvilket betyder, at Frank og jeg mere eller mindre er i total isolation på vores værelse, hvor vi trøster hinanden med, at det ikke er nødvendigt at samle lego og lege med skumsværd for at kunne nyde livet.

8. Da min mor forleden lavede pizza til aftensmad, puttede hun en krydderiblanding på, som jeg ikke bryder mig om. Det fik mig til at 1) blive helt barnligt sur over, at hun ikke tog hensyn til mine personlige smagsløg og 2) sidde i en evighed og stirre stift på den friskbagte pizza i et forsøg på at acceptere, at der foran mig stod, hvad der normalt er en af mine favoritspiser, som jeg var fuldstændig ude af stand til at kunne nyde.

9. Sillewho? linkede forleden til mit blogmobning-indlæg på sin Facebook, hvilket vist var dråben for Fie. I hvert fald skrev hun en kommentar til indlægget, som jeg gætter på, var designet til at sætte mit pis i kog, men i virkeligheden bare gjorde mig trist og frustreret, fordi hun helt overlagt skøjtede udenom de spørgsmål, jeg så uendeligt gerne vil have svar på og i stedet bare forsøgte at spille nonchalant. Jeg burde klart være ligeglad, jeg synes bare, det er spild, når hun kunne bruge sin enorme platform så meget bedre, hvis hun bare kerede sig lidt.

10. rijaH gjorde mig i går opmærksom på, at hvis man googler “hold kæft kælling”, så kommer der billeder frem af mig. Så deeeeet…

11. The Outnet sendte mig en mail, hvor der i overskriften stod, at de kørte med free shipping. Jeg blev helt glad og skyndte mig at åbne mailen bare for at læse, at det kun gjaldt ordrer over £200. Bitch please, det er hele mit udsalgsbudget!

Kommentarer (9)

  • Åh, gud! Hvor er det dog en ustyrlig (sikkert ufrivillig) komisk kommentar hun har lagt. Synes næsten det sjoveste er, at hun ikke orker (eller…måske kan hun ikke?) læse dine indlæg, når hun nu så tydeligvis har hugget fra dem (det der Medina-billede). Men for mig viser sådan en kommentar også bare, at det altså er et barn man har med at gøre (…eller voksen person med flere problemer end vi andre må deale med), og jeg prøver lidt på at have ondt af hende i stedet for, for jeg tror ærligt talt ikke hun endnu helt forstår hvordan den virkelige verden hænger sammen.

  • Er det mig der er en skovl, eller er Sille's indlæg om Fie gemt godt væk? Jeg kan ikke finde det, og der er intet jeg elsker så meget som en god kop eftermiddagsdrama i det danske blogland.

  • Apropos single i juletiden, tjek lige den her: http://9gag.com/gag/1254366
    En af mine kinesiske kollegaer viste mig den inden jeg tog hjem. De fejrer jo ikke jul i den traditionelle forstand, julen er nærmere en tid hvor kærestepar forkæler hinanden. I Danmark har vi da trods alt familien… selvom jeg godt at forstå det er en smule stramt at sidde som ene single i et selskab på 21. Godt du har Frank!

  • Man skulle da være et skarn hvis man ikke googlede “hold kæft kælling”, det er ret komisk, synes også selv jeg dukker op påde mærkeligste søgninger, men aldrig dem man håber på?

    Til gengæld dukker Frank op hvis du søger på kattedame 😀

  • Jeg tror slet ikke, der er tvivl om, at hun har læst indlæggene. Jeg tror, vi kan være ret sikre på, at hun læser alt, der nogensinde bliver skrevet om hende på nettet. Den bemærkning er totalt et retorisk forsøg på at være overlegen. Men ja, den bemærkning signalerer meget tydeligt hende modenhedsniveau, hvilket kun gør det mere frustrerende, at hun konsekvent undgår alle former for ansvar for sine ord.

Der er lukket for kommentarer.