Jeg er jo Bridget Jones #101

God vinkel, ikke?

1. Jeg har haft virkelig ømme bryster de sidste par dage. Hvis det er tegn på, at de er ved at vokse sig (endnu) større, så bliver jeg altså sindssyg!

2. På trods af intens vrede og hvad, jeg troede var urokkelig beslutsomhed, gav jeg alligevel skyldneren lov til at skubbe sin betalingsdeadline til på mandag, fordi han havde brugt for mange penge i Italien! Suk. Rygrad søges.

3. I denne uge har jeg fået hovedpine hver eneste dag på slaget 22.00. Det er decideret bizart.

4. Ugens højdepunkt var til gengæld, da jeg endelig kom forbi verdens mest nederen niveau i Candy Crush. Ugens højdepunkt! Hvor sørgeligt er det lige?!

5. Ugens næsthøjeste punkt var, da jeg i går delte en pose ostepops med Frank, der lå på mit skød, mens vi så Grey’s Anatomy. Definitionen på kattedamelykke.

6. Knap så meget kattedamelykke over dagen i dag, da jeg stod op og opdagede, at Frank havde kastet op tre forskellige steder i stuen. Det var så ulækkert, at jeg var lige ved at kaste op selv.

7. I nat vågnede jeg af et hosteanfald, og da jeg halvt sovende og totalt desorienteret forsøgte at lokalisere vandflasken på mit natbord, formåede jeg på en eller anden måde at give mig selv en knytnæve i ansigtet.

8. Først i morges opdagede jeg, at selv samme knytnæve havde givet mig næseblod, da jeg vågnede på en hovedpude, der grangiveligt lignede et gerningssted fra CSI.

9. Min yndlings Chanel-lak (Rouge Fatal) er gået ud af produktion. Jeg har muligvis nævnt det før, men det er værre nu, hvor jeg rent faktisk er ved at løbe tør for den. Hyl! Hvilken farve skal jeg nu komme på tæerne?

Kommentarer (17)

 • Har du overvejet om Frank måske kan være forderallergiker når han kaster så meget op? Det viste sig at være tilfældet med Balder.. suk!

 • Er du gal hvor er det også nogle store babser du er indehaver af! De gør mine (ellers temmelig store babser til skamme 😉 ) Hvad str bh bruger du egentlig, hvis man må spørge altså? Det giver altså også en sær form for tilfredsstillelse endelig at komme igennem en frygtelig bane!

 • Jeg tror det ikke. Han kaster kun op, fordi han er grådig og spiser for meget for hurtigt eller pga hårboller. Det er de sidste, der er klammo, og eftersom han jo har en del pels, så producerer han også en del af sådan nogle. Wadr.

 • Det lyder ellers som en dejlig uge 😛 jeg tror også, at et af mine højdepunkter var da jeg hjalp min mor med et mega svært level i Candy Crush (level 23, hvilket var svært for dig, hæhæ?) P.s. 29 kan vi heller ikke komme igennem.

 • En kattedame på mit job giver vidst råfoder til hendes katte.. Hun snakker løs om det konstant og det har åbenbart sat sig fast hos mig siden jeg kan huske det. Måske du sku prøve det? 😀 (jeg aner intet om det, er nok den største antikatdame derindes :P)

 • Hahaha! Sorry Emma, men når man er noget længere oppe i banerne, så er det lidt sjovt at høre level 23 beskrevet som svært. 😉

  rijaH, jeg er på level 344 nu, det var 325, der gav mig slemme problemer. Jeg hader de forpulede chokolademaskiner!!

 • Haha, ekspansiv chokolade er klart det mest irriterende i det spil :p! Og jeg har altså også skræmmende meget lykkefølelse, når jeg kommer forbi en af de svære baner – pt sidder jeg på 181 og er SÅ tæt på hver gang, at det gør helt ondt -.-

 • Du kan faktisk give Frank kattemalt! Det går ned og hjælper i maven, så hårbollerne gerne skulle passere lettere gennem tarmsystemet. Det burde mindske chancerne for, at du står op til en herlig gang kattebræk. 😉

  Jeg arbejder i byens lokale dyrehandler (det er nu mest tilbehør, mad og den slags, men vi har også fisk og gnavere!), og vores butikskat får selv kattemalt, men det er nu nok mest fordi, han spiser det som slik, haha. Min egen kat får det også, og vi har i hvert fald aldrig problemer med hårboller. De enkelte gange, vi har oplevet opkast, er fordi, hun spiser alt for hurtigt, og det kan vi desværre ikke rigtig gøre noget ved – selvom vi faktisk har givet hende en godbidskugle, hvor vi hælder maden i, og så skal hun skubbe den rundt for at få det ud. Hun er Jordens mest dovne (og sultne!) kat, men hun har alligevel fundet ud af at bruge den, og det forhindrer hende i hvert fald i at spise alt for hurtigt, når hun får mad i den. Hun får selvfølgelig også mad i en skål ved siden af.

  Jeg kunne forestille mig, Frank ikke ville være begejstret for det, så måske skulle du bare prøve med kattemalt. Vores er af mærket Trixie og ser sådan her ud: http://media.mediazs.com/bilder/trixie/kattemalt/4/300/1452_trixiekatzenmalz_4.jpg. Jeg ved ikke, hvor man køber sådan noget i København, men er der ikke en dyrehandler i nærheden, kan du i hvert fald finde det på nettet. 😀

 • Jeg har to sære katte der ikke vil æde kattegræs. Så nu får de græspiller, og de elsker det! Og når de får dem, er det intet klammo hårbolle-opkast 😉

 • Hmm, kan høre på det hele, at jeg der er mange ting jeg endnu ikke har prøvet for at komme hårboller til livs. Jeg takker for tipsene, de må afprøves!

Der er lukket for kommentarer.