Glædelig bh-fri dag!

“‘Cause this is thriller, thriller night…” Franks nyeste trick er ret sejt, hvis jeg selv skal sige det.

I dag er det den 13. oktober, og det er ifølge internettet “no bra day”. Det har angiveligt noget med brystkræft awareness at gøre, men i realiteten er der nok snarere nogle mænd, der sidder et sted og griner fjoget, mens de klapper hinanden på skuldrene.

Jeg deltager som regel gladeligt i den slags ting. Ikke fordi jeg som sådan tror, det (heller ikke) i dette tilfælde har en effekt (lidt á la de fjollede Facebook-lege, der får folk til at tro, de har støttet kampen mod brystkræft ved at opdatere deres status,) men mere fordi jeg entusiastisk byder dage velkommen, der ikke er ligesom de andre. Talk like a pirate day, national hug day, national coming out day (som var i går og, indrømmet, måske ikke er så nem at deltage i, hvis man bare er kedeligt hetero som undertegnede).

Problemet består i dag i, at det der med at gå bh-løs, det er ikke så frækt til os (læs: mig), der reelt har et behov for bh’ens funktion og ikke bare tusser rundt i Agent Provocateur, fordi det er lækkert. Når man fjerner bh’en, så rammer man derfor ikke så meget de førnævnte mænds forestilling om, hvad en bh-fri dag ville medføre, men mere noget med små børn, der peger og griner.

Hmmm. Måske hvis jeg tager en virkelig stor frakke på…?

Kommentarer (7)

Der er lukket for kommentarer.