Makeover

Det oprindelige formål med tøsemiddagen i fredags var egentlig, at sødeste Stine skulle have lov til at lege lidt med mit ansigt. Stine er nemlig hår- og makeupartist og en knalddygtig én af slagsen. (Faktisk kom hun lidt for sent, fordi hun lige skulle hjem fra Sverige, hvor hun lavede kampagne for Boozt.com. Totalt overskudsagtig. Man må godt blære sig lidt med sine veninder, når de er pisseseje, ikke?)

Det var helt ærligt en smule grænseoverskridende at lade hende komme så tæt på mit ansigt. Mest fordi det jo er fuld af fejl, og Stine er en af de smukkeste piger, jeg i mit liv har set. (Hvilket jeg senere på aftenen temmelig snaldret prøvede at overbevise hende om var rigtigt, men hun ville selvfølgelig ikke tro på mig, fordi piger er så pissenederen! Hvorfor kan vi ikke bare finde ud af at tage imod komplimenter?)

Anyway, resultatet var ret pænt, hvis jeg selv skal sige det. Er især begejstret over, at det er lykkedes hende at fremtrylle nogle kindben på mig! Måske var det i virkeligheden faktisk Stines skyld, at jeg blev lagt an på hele aftenen, nu jeg tænker over det… 😉

Kommentarer (26)

Der er lukket for kommentarer.