Mon Topshop har PR-damer?

Nogle gange overvejer jeg, om der er folk inde hos diverse PR-firmaer, hvis job det er bare at sidde hele dagen og læse blogs. (Og kunne jeg i så fald få et sådant job? Tak.) Har I ikke lagt mærke til, hvor fortvivlende ofte det sker, at en (top-)blogger brokker sig over, at de mangler/ønsker sig et eller andet ih og åh så meget, og bibbidi-bobbidi-boo, så dukker det tilfældigvis op hos dem et par dage senere – helt uden de behøvede at hive dankortet op af lommen?

Well, skulle nogle PR-damer falde over det her indlæg, (ved et uheld, gætter jeg på, jeg har lært af bitter erfaring, hvor ikke-vigtig jeg reelt er,) så har jeg grumme shopstinenser og absolut ingen penge, så nu ville være et glimrende tidspunkt til at overøse mig med gaver!

Indtil da må jeg nøjes med at savle over pæne ting hos Topshop…

Kommentarer (22)

 • Meget urelateret til indlæget men fik lige en (super) god ide! Du burde have sådan en “blind item” postkasse, som man kunne al mulig gossip i, hvis man fx har noget dirt på en af de store bloggere uden ligefrem at hænge dem ud. Fx ala “Gæt hvilken blogger, der i mange år har erhvervet sig som prostitueret? Hun nævner aldrig hvor hun for sine penge fra og lever et vildt liv – dette er forklaringen!” – True story! Små forstadspiger bør vide sådanne ting, så de ikke ser op til umulige glansbilleder fra hovenstaden, synes jeg 😛

 • Høhø, gratis er godt. Jeg er vild med både gratis tøj, mad og sjove festligheder.
  Og når jeg får en gratis håndsæbe af min svigermor, bliver jeg helt glad indeni over, at jeg ikke skal bruge 10 kr på sådan en satan den næste måned. Selvom gratis tøj nok ville gøre mig lidt gladere end håndsæbe. Men gratis er godt!

 • Haha! Den tanke har jeg også tænkt nogle gange efterhånden 😀 Nå'menn… Hvis de højere magter ser dit indlæg og beslutter sig at kaste tøj i din retning, kan det jo være, de også ser min kommentar så: Pleeeeaaase, jeg ønsker mig en mini mini skraldespand til mit mini mini badeværelse! Og lidt chokolade. Tak <3

  😉

 • Åh ja, gratis ting er dejlige 🙂 Krydser fingre for at næste indlæg handler om at du har fået nogle af de fede ovenstående ting 🙂

 • Det er sjovt med de tilfældigheder, hvor gaven lige pludselig falder ned i turbanen! Jeg har til gengæld ikke hørt eller bemærket at Topshop er aktiv i forhold til danske blogs (mere britiske youtubers)? Anyway – det er nogle super fine ting du har fundet frem fra Topshop. Synes tit deres hjemmeside bliver lidt uoverskuelig for mig =/

 • Præcis den tanke har jeg også haft 😉 Ligesom det altid undrer mig når et mærke ud af det blå pludselig ses på en masse blogs, uden at der bliver nævnt noget om gaver. Og vi taler mærker som aldrig har omtalt tidligere på disse blogs. Fx Esprit og Second Female for nu at tage et par af de seneste.

 • Esprit har for nyligt betalt mig 600 kr for at skrive et indlæg om dem – easy peasy.

  Men jeg prøvede engang at Zalando udtrykkeligt bedre mig om ikke at skrive at indlægget var sponsoreret. Det brød jeg mig bestemt ikke om. Jeg håber at de får en kæmpe bøde en dag.

 • Jeg synes ikke det er en god idé hvis det bliver angående ting som i eksemplet. Alle ved jo at der i mange år har gået rygter om at Gina har været dyr escortpige. Hun har selv belyst området på sin blog i ny og næ, hvor hun har afkræftet rygterne. Jeg synes man burde tage folk generelt ved deres ord. Og hvis rygterne var sande, så ville jeg bare lige sige: Og hvad så hvis hun har?, hvad kommer det andre ved?
  Kan virkelig ikke se hvorfor der skal være se og hør lignende tilstande 🙂

 • Det er en virkelig god idé. Stensikkert noget, der ville drage folk til og stensikkert noget, jeg selv ville læse. Men ikke noget, jeg vil stå bag. Som Vincent skriver, så er det for meget sladder og dårlige vibes. Man vil aldrig kunne vide, hvad der er sandt, og hvad der ikke er, og derudover, så vil det altid have en snært af ondskabsfuldhed – bevidst eller ej – når man taler om folk på den hemmelighedsfulde måde.

  Hvis jeg skal hænge folk ud – og det ved vi jo, jeg ikke er bleg for – så skal det være med saglig argumentation. Hvis man har en mening, så må man også stå ved den. 🙂

 • Det kan ske! En gang sidst i december skrev jeg et blogindlæg, hvor jeg bad nytårsmanden give mig et barn. Jeg tilbød ham faktisk mine bryster til gengæld. En uge efter fandt jeg ud af, at jeg skulle være mor, OG jeg havde stadig babserne:) Måske jeg i år sku' bede ham nogle lækre tuscher og en pose skumbananer?!

 • Esprit har været mega aktive på det seneste.

  Anonym: Der var tydeligvis en masse andre bloggere, der takkede ja til Zalandos tilbud. De må jo tro, vi er idioter.

Der er lukket for kommentarer.