Forsøg

Et par uger hjemme hos mor har gjort underværker for min økonomi, så jeg har besluttet at forkæle mig selv med et større køb. Med i overvejelserne er selvfølgelig adskillige ting fra gårsdagens collage, og hvis I nu undrede jer lidt over, at der ingen sko var at finde derpå (ha! Jeg skrev “ski” først! :D), så er det altså, fordi jeg gemte dem, så de kunne få deres eget indlæg.

Jeg vil nemlig prøve et lille forsøg. Som nævnt har jeg en tendens til at synes, at visse ting er pænere, end de egentlig er, fordi de har et eftertragtet label klistret på sig. Ovenstående sko er derfor “anonyme”, og hvis I gider lege med, så vil jeg bede jer skrive i kommentarfeltet, hvilke(t) par er jeres favorit(ter), og evt. hvilke bare er überhæslige. Så afslører jeg senere, hvor de respektive par er fra. Uuuuhhhhh, cliffhanger!

Jeg håber, I vil være med – jeg har selvfølgelig også tænkt mig at bruge jeres meninger til at prøve at træffe et valg… Ja, jeg udnytter jer totalt! 😉

Go!

Kommentarer (37)

 • Nr. 4 & 8 kan jeg rigtig godt lide, resten not so much, men især nr.3 bryder jeg mig ikke så meget om 🙂

  Og nice 'forsøg', glæder mig til at se hvor skoene er fra! 😀

 • Haha, sjovt indlæg! Det bliver spændende at se, hvor de forskellige sko er fra så. 😀

  Nr. 4 og 8 må være mine favoritter, mens jeg bryder min mindst om nr. 3 eller 5 – mest på grund af hælen, som jeg synes virker en smule klodset. 🙂

 • Jeg synes ikke, der er nogen af dem, der er desideret überhæslige. Dog er jeg virkelig ikke særlig vild med par nr. 3 og 6. Til gengæld elsker jeg par nr. 2, 4 og 7. Specielt par nr. 4 er jeg helt forelsket i! Og fordi jeg virkelig ikke må købe noget, så bliver jeg altså lige nødt til at sige til dig, at du SKAL købe dem! Jeg må gennemleve min forelskelse gennem dig 😉

 • 4 og 8 er helt klart de flotteste, hvis du spørger mig! Resten er jeg ikke specielt vilde med, må jeg indrømme!

 • Nr. 1 superflotte , men jeg ville aldrig kunne gå med den tynde hæl.
  Nr. 4 Klassisk smuk sko, som kan gå til det meste.
  Nr. 5 Jeg kan kun lide hælen
  Nr. 8 superflotte, men igen, jeg ville aldrig kunne gå med den hæl.

  Jeg er spændt på at høre hvor de er fra.

 • Nummer 4 er fantastisk! Jeg håber, du vil dele et link, når du afslører, hvor de er fra 🙂
  Nummer 8 er også flotte, men 3 og 5 ville jeg aldrig tage på!

 • Jeg er også HELT med på nr. 4! De er altså musthaves hvis man ikke har nogen, der minder om! (Hvilket jeg ikke har – men har heller ikke penge til nye sko – krise!!) Er ikke helt oppe og ringe over nr. 3, men de er heller ikke decideret hæslige 😉 Sidder til gengæld og vrider hjernen over hvor nr. 5 er fra – jeg VED bare at jeg har set den hæl før!!

 • Alle er ret grimme, men nr. 4 er dog lige til at holde ud. Sorry! Men glæder mig til, at du afslører skoenes mærker – jeg ændrer jo nok mening til den tid, hå!

 • Se det er sjovt!
  Nr. 4 (<3), 7 og 8 må godt komme hjem i min skohylde.
  Dog kommer nr. 2, 3, 5 og 6 aldrig til at bo hos mig.
  Glæder mig til at se mærke og priser – kan det passe nr. 4 er fra Zara, synes jeg har spottet en lignende model derfra før?
  /Anni

 • 1 + 4 + 8 er pænest..
  1: Flotte! Men er lidt skeptisk omkring det beige stykke.
  4: Synes måske 4 er lidt for “danser-hver-tirsdag-på-aftenskolen” agtige! Men ellers fine og enkle!
  8: Flotte, og fedt design.. Bare farver der godt kunne se anderledes ud i virkeligheden end på billedet!

 • Jeg er helt vild med par nummer 4 – resten er ikke lige min smag. Undskyld.

  Det der med at flytte hjem (og det så kun er for nogle uger eller …længere, ahæm) kan min økonomi også kun anbefale. Jeg er rig! Riiig! Sådan semi, i hvert fald 😉

 • Jeg ville elske at eje nummer 1 og 4 – hvis jeg dog bare kunne gå i dem. Nummer 8 er ok, men ikke noget jeg ville købe. Resten af fugly as hell, hvis du spørger mig 😉

 • Jeg synes umiddelbart de fleste af dem ligner nogle som ældre strippere ville gå i.. men har altså heller ikke forstand på sko. Ville hvert fald hverken have eller eje nogle af dem (:

  – Kit

 • Jeg synes klart, at nummer fire er pænest. Og nummer fem er knap så meget min smag.

  Men lur mig, om jeg ikke er faldet for de billige og disse dem med det helt dyre stempel 🙂

  Jeg venter i spænding på svaret!

  /Line

 • Altså, der er jo ikke nogen af dem som er helt hen i vejret. Jeg kan se outfits og muligheder i dem alle. Meeeeeen, jeg ville nu klart foretrække 4,5 og 8 frem for 3 og 7 🙂 3's værdi havde for øvrigt steget en hel del i mine øjne, hvis hælen havde været anderledes. Er ellers vældig vild med selve skoen, men hælen ødelægger det for mig. Jeg glæder mig til den store afsløring 😉

 • Super god idé. Jeg tror de fleste af os kan blive en smule “blinde by the label” som The Man Repeller kalder det. De eneste som jeg synes bare er nogenlunde pæne (undskyld! jeg tror bare ikke helt vi deler samme smag i sko – til gengæld snupper jeg gerne din Balenciaga Matelasse) er nummer fire. Jeg siger totalt nej til 5.

Der er lukket for kommentarer.