Tip: Sweetdeal til Nicehair

Som overskriften så uoriginalt gør opmærksom på, så kører Sweetdeal lige nu med et tilbud på gavekort til Nicehair til halv pris. 250 kroners shopping til 125 kroner. Boo-yah! I øvrigt har Nicehair pt en bunke Essie på tilbud til 39 kroner (som billedet viser, jeg er er virkelig kreativt anlagt i dag), så det er slet ikke dumt. Hvis man ikke gider købe gavekort, så kan man jo også bare nappe lidt Essie uden om Sweetdeal. Det er et fint, lille tilbud i sig selv.

Ellers er der selvfølgelig masser af hårstuff at vælge imellem, men de sælger også makeup fra fx Chanel og Dior, så hvis der er nogen af jer, der har en afhængighed af sådan nogle produkter, så er dette en fin mulighed for at fylde op i skabet.

Mit dankort råber stadig lidt af mig efter mandagens besøg på Madklubben, så jeg prøver at holde mig i skindet. Dealen er dog gyldig fire dage endnu, så vi må se, om min famøst svage rygrad formår at holde stand denne gang… 😉

Find dealen her.

Kommentarer (11)

Der er lukket for kommentarer.