Madklubben Vesterbro

På trods af at gastronomi ikke ligefrem spiller en vital rolle på bloggen, er jeg faktisk lidt af en madsnob. Det er ikke noget, jeg har mulighed for at dyrke lige så intenst, som jeg kunne ønske, fordi både ordentlige råvarer og restaurantbesøg er en pricy affære. I går besluttede jeg dog alligevel at voldtage mit madbudget på Madklubben Vesterbro, fordi min søde veninde, Josefine, arbejder der og dermed får medarbejderrabat.

Til dem, der ikke kender Madklubbens koncept, er det temmelig enkelt: Årstidsrelevante retter, kvalitetsingredienser og meget rimelige priser. 150 kroner for to retter, 200 for tre. Vi fik tre. Tomatsalaten, som jeg lagde ud med, er den bedste, jeg nogensinde har fået. Hands down! For ikke at tale om utroligt smuk med heirloomtomater i alle regnbuens farver. I stedet for ren balsamico, var der hældt en glace på, der mildnede styrken lidt, hvilket var perfekt, for balsamico kan nemt komme til at overdøve tomaten lidt for meget til min smag. Som prikken over i’et var der fyret en gang stegt pancetta ovenpå. Er du gal, en genistreg! Det er så meget noget, jeg selv skal til at dyrke!

Hovedretten var en massiv rib eye, som jeg ikke lige fik snuppet et billede af, fordi jeg havde for travlt med at spise den. Ahem. Desserten var en yndig (og syndig) jordbærtærte, som vi indtog med en flaske bobler (foruden den flaske rosévin, vi lige havde indtaget forinden. Det var vel mandag.) Madklubben har altid været en restaurantfavorit hos mig, og de har altid lavet kvalimad, men i går nåede det nye højder. Jeg anbefaler af hele mit hjerte at smutte en tur forbi, mens sommermenukortet er på.

Vi endte naturligvis med at blive lidt halvsnaldrede (skønt Josefine som det første insisterede på, at hun skulle tidligt op på arbejde i dag og derfor kun skulle have et enkelt glas vin). Lidt over fem timer fik vi spenderet ved bordet, mens vi nød den lune sommeraften (hurra for udendørsservering!), og da det var tid til at sige farvel, var det største, vi havde opnået, en skudsikker plan om at tage til Tyrkiet i august og svømme med delfiner. Om den plan så holder, får vi at se… 😉

Kommentarer (6)

Der er lukket for kommentarer.