New Love: Chanel Graphite

Takket være et tip fra Yndlings-Betina (undskyld til eventuelle andre Betinaer ude bag skærmen, jeg er sikker på, at I også er mægtig søde) kunne jeg i går tilføje endnu en lak til min Chanel-samling for sølle 50 kroner. Det foregik i Magasin, hvor lige netop den farve var sat voldsomt ned. Jeg gætter på, at der er en eller anden indkøbsassistent, der har fucket op og bestilt alt for mange af dem hjem. Der er stadig nogle stykker tilbage til de interesserede.

Der var også enkelte andre lakker sat ned (dog ikke helt så meget), ligesom der var lak-tilbud at finde hos bl.a. Estée Lauder og Dior, så hvis man er til de fancy-schmancy mærker (men iffy ved priserne), så kan det snildt betale sig med en udflugt til Magasin i øjeblikket.

Nu vil jeg eksperimentere videre med at camouflere mit blå øje, som i dag mere er grønligt, men så til gengæld også væsentligt tydeligere end i går. Hurra! Det går den forkerte vej…

PS: Undskyld til ikke-københavnerne for dette indlæg. Det er ret ondt sådan at tippe om billig Chanel, når det ikke er på landsplan. Jeg ved det godt.

Kommentarer (6)

  • Årh, du er også min yndlings-Miriam!

    Jeg er glad for at du kunne bruge tippet. Jeg har min på pt – den er pæææn!

    Kan i øvrigt fortælle at sådan et blåt øje godt kan bruge ca. to uger på at gå væk – og det bliver værre før det bliver bedre. Jeg pådrog mit ét sidste år, og det nåede både at være blåt, gult, grønt og lilla inden det til sidst aftog.

  • Ej, dette er på ingen måde okay. Den neglelak er pisse svær at finde og jeg har ledt i virkelig lang tid! Nu bliver jeg næsten ked af at jeg er for doven til at kører derind. Øv.

  • Jeg fik den bare før både dig og Betina. Men, jeg er den langsommeste kniv i skuffen og har ikke smidt den på bloggen endnu. :b Pæn er den dog. Jeg fik også Attraction til en halvtreller. <3

Der er lukket for kommentarer.